LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprong Informatiecentrum heropent haar deuren in Hof van Holland

Vrijdag 16 Oktober 2020 | reacties 3
uitleg-maquette

In verband met de nieuwe coronamaatregelen hebben we onlangs opnieuw moeten besluiten het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion voorlopig te sluiten. Uw en onze gezondheid staat immers voorop! Per 1 november verlaten we bovendien Thermion, om straks in een vernieuwd Waalsprong Informatiecentrum in Hof van Holland terug te komen. U vindt ons dus straks – als de deuren weer open mogen voor publiek – op een nieuwe plek!  

 

Vanaf 2012 vonden belangstellenden voor de Waalsprong hun weg naar Thermion voor informatie over de ontwikkelingen in het gebied. Destijds zat het Team Waalsprong daar midden in de woningbouwontwikkelingen van Laauwik en Lentseveld. Niet gek dus, dat we er nu weer voor kiezen om de hotspots van de Waalsprong op te zoeken. Het vernieuwde Waalsprong Informatiecentrum staat straks midden in de bouwvelden van Hof van Holland.

 

Aldi

Om alvast in te spelen op de behoeften van bewoners opent Aldi in Hof van Holland een tijdelijk winkelpand. Het blijft daar staan, totdat zij de definitieve winkel in het Hart van de Waalsprong kunnen betrekken. Verwachting is dat bewoners vanaf 20 november aanstaande kunnen winkelen in de tijdelijke, demontabele Aldi. Aan het tijdelijke pand wordt een ruimte gebouwd, die plek biedt aan het Waalsprong Informatiecentrum.

 

Service zoals u van ons gewend bent

U vindt daar straks alle info over de ontwikkelingen in het gebied, zoals u van ons gewend bent. De grote maquette krijgt er natuurlijk een plek, u kunt zelf informatie zoeken op de informatiezuilen en natuurlijk vindt u er het actuele woningaanbod overzichtelijk op een rij. De woonconsulentes staan voor u klaar om individuele vragen te beantwoorden. En uiteraard kunt u er straks ook terecht voor al uw vragen aan de Kavelwinkel Nijmegen.

 

Verhuizing en heropening

Vanwege de aanstaande verhuisperikelen is het niet meer haalbaar om u in Thermion nog te ontvangen – als corona dat in de komende weken nog toe zou laten. Ons streven is om – net als de Aldi – op 20 november klaar te zijn in ons nieuwe centrum. Wij hopen van harte u dan weer persoonlijk te woord te kunnen staan, maar zijn nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona. Houd onze berichtgeving over heropening in de gaten, via de site houden wij u op de hoogte wanneer wij u weer persoonlijk kunnen ontvangen op onze nieuwe stek.

 

Andere contactmogelijkheden
Uw vragen hoeven niet te wachten tot een heropening. Zoals vele Nederlanders, werken wij vanuit huis verder. In plaats van via persoonlijk contact, beantwoorden we uw vragen graag via andere kanalen. Zo kunt u telefonisch, per mail, per chat of bijvoorbeeld op Facebook Messenger contact met ons opnemen. Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. De contactmogelijkheden en de tijden waarop wij bereikbaar zijn vindt u op de  contactpagina. We hopen u straks weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen! 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Arno Wiltink (zondag 25 oktober 2020)

Hoe kan ik informatie krijgen over plannen, en ontwikkelingen voor het gebied Hoge Bongerd / Veur Lent? Als bewoners zijn we erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen. Eerdere aanmeldingen voor informatievoorziening zijn klaarblijkelijk in de administratie verdwenen. Vriendelijke groet, Arno Wiltink

Redactie Waalsprong (woensdag 28 oktober 2020)

Beste Arno, vervelend dat uw vorige aanmeldingen niet goed zijn binnen gekomen. Als u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de Waalsprong kunt u die vinden op www.waalsprong.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel. Dat kan via deze link: www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven. Daarnaast verschijnt in de eerstvolgende Lentse Lucht een artikel met de ontwikkelingen rondom Veur Lent / Hoge Bongerd en de mogelijkheid om u in de schrijven voor de klankbordgroep die voor dat gebied wordt opgericht.

Rob Koomen (donderdag 14 januari 2021)

Goedendag, Als bewoner van Nijmegen Noord / Lent ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling in de directe omgeving. is er een mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de bestemmingsplannen wat betreft nieuwbouw en de groenvoorziening rondom de Oosterhoutse plas? Wordt er in de nabije toekomst wat aan de Griftdijk veranderd ten behoeve van voetgangers? Graag verneem ik van u waar een en ander op te zoeken is. Met vriendelijke groet, Rob Koomen Italiestraat 106 6663 PG Lent Mobiel 0618-628889

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media