LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalbrug komend weekend afgesloten

Maandag 10 Augustus 2020 | reacties 0
waalbrug-doorsnede-na-17-augustustcm21-256496

De Waalbrug is het weekend van 14 augustus afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Van vrijdag 14 augustus 21.00 uur tot maandag 17 augustus 6.00 uur word je omgeleid via De Oversteek. Met de fiets en te voet kun je wel over de Waalbrug, via het westelijk fietspad. 

 

Team Waalbrug brengt komend weekend belijning aan en bouwt de verkeerssituatie om naar de drie rijstroken tussen de bogen. Daarnaast treft aannemer Van Gelder voorbereidingen voor het aanpassen van het oostelijk fietspad bij het Traianusplein, in opdracht van de gemeente Nijmegen. 

 

Belijning

In het midden van de brug komt over de gehele lengte van de brug een dubbel doorgetrokken streep: hier mag je niet inhalen. Tussen de rijstroken in één richting komen er 1-3 deelstrepen die aangeven dat je wel mag inhalen. Deze onderbroken strepen worden aangebracht in de verhouding 1 op 3. Binnen de bebouwde kom – dus ook op de Waalbrug – betekent dit telkens 1 meter streep en 3 meter onderbreking.

 

Nieuwe situatie

Vanaf maandagochtend 17 augustus rijd je met de auto voor het eerst over het nieuwe wegdek van de Waalbrug, tussen de bogen. Er zijn vanaf dan twee rijstroken stad-uit en een rijstrook stad-in. 

 

Meer weten? Klik hier

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media