LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vrije inloopmiddag Living-Inn op woensdag 14 september

Woensdag 24 Augustus 2022 | reacties 0
living-inn

Living-Inn is een woonzorgconcept dat wordt gerealiseerd in het Hart van de Waalsprong. Senioren en starters wonen daar samen. Ontmoeten en samen genieten met aandacht voor elkaar staat centraal. In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting.

 

Ervaar Living-Inn Nijmegen

Wonen op een plek waar je gezien mag worden én waar je gezien wordt. Met gelijkgestemde levensgenieters. Wie wil dat nu niet? De aangename appartementen van Living- Inn Nijmegen vormen de perfecte uitvalsbasis voor een stads luxeleven in alle rust. Nabij het water van de Waal en midden in het hart van de Waalsprong.

 

Op woensdag 14 september aanstaande is er de unieke gelegenheid om te ervaren hoe het leven in Living-Inn Nijmegen kan zijn. Tijdens een vrije inloopmiddag kunt u rondkijken in de modelwoning, ziet u welke uitgebreide voorzieningen er komen en kunt u op laagdrempelige wijze kennismaken met uw misschien wel toekomstige buren. 

 

Kijk voor meer informatie op  https://living-inn.nl/nijmegen/

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media