LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vind een match om samen te bouwen in de Waalsprong

Donderdag 3 Oktober 2013 | reacties 3
afbeelding-006

Heb je interesse in het project Plantjevlag of zoek je andere ruimte om zelf te bouwen? Dan ben je niet de enige. Er zijn veel belangstellenden die graag samen met anderen hun bouwplannen voor bijvoorbeeld een twee-, drie- of vierkapper op een slimme en haalbare manier uit willen voeren. Om dit mogelijk te maken, willen we jullie graag met elkaar in contact brengen. Daarvoor hebben we op zaterdag 26 oktober een bijeenkomst gepland tussen 10-12 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 te Lent.

 

Match
Misschien heb je het idee alleen of heb je al een groepje mensen verzameld waarmee je het deelt. Wat je idee ook is, wij zijn er benieuwd naar. Aan de hand van jouw specifieke wensen gaan we dan samen op zoek naar de juiste match. Naast Vossenpels zijn er ook andere locaties beschikbaar, waar we de aanpak van Plantjevlag verder uit willen rollen. Een aanpak die past bij de kernwaarden: van en voor Nijmegenaren, handen uit de mouwen, kleinschalig en duurzaam, veel doen met weinig geld en ruimte voor experiment. 

 

Lees jij dit en denk je, dat maakt het verschil om mijn droom ineens wel haalbaar te maken? Kom dan langs, we zien je graag! Bel voor meer informatie naar het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 3030 200 of mail.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Erika (vrijdag 04 oktober 2013)

Heel bijzonder goed initiatief! Graag kom ik in contact met mensen die ook een dergelijke woonvorm interessant vinden. Ik kom in ieder geval 26 oktober naar de bijeenkomst tussen 10-12 uur in het Wooninformatiecentrum. Samen met anderen wil ik niet alleen aan denken over bouwplannen voor bijvoorbeeld een twee-, drie- of vierkapper maar ook over een goede buurschap. Ikzelf ben een actieve 54 jarige vrouw. Kan je niet komen maar heb je wel interesse zou ik het leuk vinden als je mij jouw idee├źn wilt mailen: erikaactief@hotmail.com

Redactie waalsprong.nl (maandag 07 oktober 2013)

@Erika: Leuk dat je komt, en leuk dat je zelf al een oproep doet om te matchen! En voor iedereen die een geschikte mede-bouwer wil vinden: kom op vrijblijvend langs zaterdag 26 oktober naar het Wooninformatiecentrum Waalsprong! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Erik Verhoef (dinsdag 08 oktober 2013)

Goede middag, graag nemen zouden wij in contact komen om een plan actie te maken in IBBN, kunnen wij daar contact over hebben. Erik Verhoef Veluws Ontwerpburo 0341-554827

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media