LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vijfde editie Avond4daagse in Nijmegen-Noord

Donderdag 11 April 2013 | reacties 0
avondvierdaagse-nn

Op dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni wordt alweer de vijfde editie gehouden van de Avond4daagse Nijmegen-Noord. Er zijn wandeltochten van 5, 7½ en 10 kilometer. De eerste twee dagen start de wandeling vanaf De Klif in de wijk Oosterhout. De laatste twee dagen starten bij voorzieningenhart De Ster in Lent.


Glitter en Glamour
Het thema van de vijfde Avond4daagse is “Glitter en Glamour”. Wandelaars, jong en oud, kunnen op de laatste dag verkleed meelopen binnen dit thema. Dat móet wel resulteren in een feestelijke intocht op vrijdagavond! De leukst verklede wandelaar in glitterpak of glamourjurk ontvangt een prijs.

 

Meedoen
Deelname bij voorinschrijving bedraagt € 5. Bij inschrijving op dinsdag 4 juni is dat € 6. Voor meer informatie over inschrijfdata en -locaties kijkt u op de site van de organisatie. Kijk ook eens op onze Facebook pagina en wordt vriend!

 

Nog steeds vrijwilligers nodig!
De avond4daagse Nijmegen-Noord kan niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers en ook dit jaar is er nog véél hulp nodig. Denk aan verkeersregelaars, het controleren van startkaarten en uitdelen van versnaperingen op rustplaatsen onderweg. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@avondvierdaagse-nijmegennoord.nl. Alle hulp is welkom én noodzakelijk! Ook voor wie 'slechts' één avond beschikbaar is.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media