LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Video: Team Waalsprong staat voor u klaar!

Dinsdag 23 November 2021 | reacties 0
mireille-en-anita

In het Waalsprong Informatiecentrum kunt u terecht voor alle informatie over de Waalsprong. Of het nu gaat om het actuele woning- en kavelaanbod of als u meer informatie zoekt over uw toekomstige woonomgeving. Team Waalsprong staat vier dagdelen per week voor u klaar om uw individuele vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

 

Ons nieuwe centrum staat sinds kort in Hof van Holland, in het kloppende hart van de bouwactiviteiten. U vindt ons in het pand van Aldi – Lent. In het centrum vindt u allerhande info. Aan de hand van een grote maquette van de totale Waalsprong kunnen wij u precies uitleggen welke ontwikkelingen er in de Waalsprong plaatsvinden en waar nog gebouwd gaat worden. Bijvoorbeeld in Hof van Holland, het levendige hart van de Waalsprong, of in een ruime en kindvriendelijke gezinswijk. Of wellicht bent u op zoek naar een woning met veel groen en natuur in de buurt? In de Waalsprong is voor iedereen een geschikte woonsfeer te vinden, met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik. Wij vertellen u graag waar!

 

Kavelwinkel

In de Waalsprong is er ook ruimte voor zelfbouwers met specifieke woonwensen. Voor het realiseren van uw woondroom kunt u terecht in de Kavelwinkel Nijmegen. Op de woensdagmiddag is Cindy Rutten van de Kavelwinkel aanwezig in het Informatiecentrum om u op afspraak te ontvangen. Zij vertelt u  graag meer over wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een woning.

 

Maar ook…

Misschien heeft u al een mooie woning op het oog, maar wilt u weten hoe de inrichting van de wijk eruit ziet? Of heeft u vragen over hoe je op de fiets snel naar het station kan, of hoe ver het lopen is naar school? Ben je zelf al bewoner van dit mooie stadsdeel, dan heb je misschien vragen over de werkzaamheden in je woonomgeving, of wanneer er in de wijk aan de overkant begonnen wordt met bouwen. Mogelijk heeft u last van de werkzaamheden? Ook dan bent u bij Team Waalsprong ook aan het juiste adres. 

 

Team Waalsprong

In het informatiecentrum wordt u hartelijk ontvangen door Anita Bull, Mireille Peters en Cindy Rutten. U maakt kennis met hen in onderstaande video. Anita en Mireille helpen u graag bij alle voorkomende vragen over de Waalsprong. Cindy kan u, op afspraak, meer vertellen over kavels en zelf bouwen. Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in het Waalsprong Informatiecentrum!

Lukt het niet om ons persoonlijk te bezoeken? Geen nood, we staan uiteraard ook online voor u klaar. Wilt u weten hoe? Klik dan hier voor andere mogelijkheden om contact op te nemen. U vindt er ook onze openingstijden en bezoekadres.

 

 

Corona

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarom dragen wij een mondkapje en houden wij afstand. Fijn als u dat ook doet! Ook nemen we extra hygiënemaatregelen in het centrum, en kunt u gebruik maken van desinfecteergel om uw handen te ontsmetten. Als het druk is, vragen wij u misschien om even buiten te wachten, tot er weer ruimte is om u weer op anderhalve meter te kunnen ontvangen. Dank voor uw begrip en medewerking!

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media