LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verstuur gratis vierdaagsegroeten uit de Waalsprong

Maandag 18 Juli 2011 | reacties 1
wsansichts3

De Waalsprong nodigt bezoekers en deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse en Zomerfeesten uit om een gratis ansichtkaartje te verzenden. In een paar eenvoudige stappen kun je via de banner rechts op de homepage een kaartje ontwerpen. Daarbij kun je kiezen uit een eigen foto of een foto uit de collectie. Natuurlijk kan je een persoonlijke boodschap kwijt op de achterzijde. En het kaartje is geheel gratis!

 

Jouw Vierdaagsemoment
De Vierdaagse trekt zoals altijd op de eerste wandeldag door de Waalsprong. Met deze sympathieke kaartenactie biedt de Waalsprong mensen de gelegenheid om hun Vierdaagsemoment te delen met familie en vrienden. Leg die persoonlijke ervaring van de Nijmeegse Vierdaagse vast met je eigen camera. De foto kun je uploaden en in enkele simpele stappen ontwerp je een kaartje. Dit ansichtkaartje valt vervolgens als échte post op de deurmat van de geadresseerde.

 

              Stuur de Waalsprong de wereld in!

« Terug naar het overzicht

Reacties

Sandra (dinsdag 19 juli 2011)

Leuke actie! En wsl heeft jullie wethouder wel extra aanmoediging nodig!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media