LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop van ‘Ons Uitzicht’ in Grote Boel gestart

Woensdag 2 September 2015 | reacties 0
viewwoningrijk

Nieuwbouwplan Ons Uitzicht is gelegen op het mooiste stukje van de wijk Grote Boel, nabij de al gerealiseerde woonbuurten van Oosterhout. De woningen in Ons Uitzicht zijn uniek in elk opzicht. Ze bieden u volop luxe en kwaliteit en een heel bijzondere woonbeleving door de ligging aan de rand van Grote Boelmet water en groen voor de deur. De verkoop van de eerste 16 woningen is recent gestart!

 

Met klinkende namen als Weids, Mooi, Rijk, Groots en Groen geeft Reuvers Bouw en Ontwikkeling haar ambities aan met de verschillende woningtypen binnen ‘Ons Uitzicht’. Iedere woning heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en vorm, wordt compleet afgewerkt met luxe sanitair en keuken én heeft een spectaculair vrij uitzicht aan de voorzijde! In de eerste fase zijn er hoekwoningen en rijwoningen met prijzen vanaf € 209.000 tot € 269.000 vrij op naam. Er is voor iedere woonwens een passende keuze.

 

Ons Uitzicht _ GrootsDe projectwebsite van de ontwikkelaar informeert u over het plan en geeft een eerste indruk van de woningen. Heeft u interesse en wilt u de uitgebreide verkoopdocumentatie ontvangen, neem dan contact op met de makelaar of meld u aan via het interesseformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

vogelvlucht ons uitzicht

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media