LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verhuisd: Woonverkoopcentrum Waalsprong vanaf nu in Thermion

Woensdag 8 Februari 2012 | reacties 0
img2012

Het Woonverkoopcentrum Waalsprong heeft een nieuw onderkomen in het Thermioncomplex in Lent. Vanaf begin februari kan het publiek hier terecht voor informatie over het actuele woningaanbod in de Waalsprong en de nieuwste ontwikkelingen in het gebied.

Thermion

Het gebouw op de oude locatie, nabij NS-station Nijmegen-Lent, maakt plaats voor de op handen zijnde vernieuwing van het stationsgebied en de hele bijbehorende infrastructuur, ‘Knoop Lent’. Het wooninformatiecentrum heeft zich nu gevestigd in een deel van Thermion, dat momenteel verbouwd wordt. Thermion wordt een belangrijk ontmoetingspunt in de nieuwe woonwijk Laauwik. Het markante gebouw aan de Prins Mauritssingel, waar in vroeger tijden de Thermionfabriek en later Philips gehuisvest was, wordt onderworpen aan een totale make-over. In de loop van dit jaar opent Thermion nieuwe stijl zijn deuren: een multifunctioneel centrum dat een flinke toegevoegde waarde zal hebben voor de omgeving. Een academisch gezondheidscentrum opent hier haar deuren en GEM Waalsprong gaat vanuit deze centrale locatie de ontwikkeling van de Waalsprong aansturen. Daarnaast wordt Thermion dé plek om informatie over de Waalsprong te vinden, in al haar facetten. De opening van een gloednieuw, eigentijds informatiecentrum vindt komende zomer plaats. Tot die tijd staat er een tijdelijk infocentrum tot uw beschikking in een vleugel van Thermion.

 

Openingstijden en bereikbaarheid
Het nieuwe adres is Maurice Chevalierstraat 41, 6663 ME te Lent. Omdat veel navigatieapparatuur de nieuwe wegen nog niet kent, is vanaf de Vrouwe Udasingel de route aangegeven door middel van borden. De openingstijden blijven ongewijzigd:
• dinsdag t/m donderdag van 14:00 uur tot 17:00 uur
• vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
• zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.
Het telefoonnummer is en blijft: (024) 360 4324. Vanwege de verhuisperikelen kan het zijn dat het centrum telefonisch slecht bereikbaar is. Het alternatieve telefoonnummer (tijdens kantoortijden) is: 024 329 8701.
Of neem contact op per e-mail: wic@waalsprong.nl.

Kijk op de pagina contact voor  overige gegevens en een kaartje.


Belangstellenden zijn op de nieuwe locatie van harte welkom!

 


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media