LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vanaf 16 juli bewonersvriendelijke verkeersknip (Griftdijk-Noord) in werking

Dinsdag 10 Juli 2018 | reacties 0
foto-knip-griftdijk

De werkzaamheden voor de realisatie van de rotonde op de Gritdijk ter hoogte van de Terralaan zijn naar verwachting zaterdag 14 juli afgerond. Vanaf maandag 16 juli gaat de bewonersvriendelijke verkeersknip in werking. Vanaf dat moment wordt de Griftdijk Noord op het deel tussen de van Boetzelaerstraat en de Italiëstraat tijdens de spits afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting geldt van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 9.00 uur en tussen 16.00 en 18.00 uur. De weg wordt niet fysiek afgesloten maar er wordt gecontroleerd met camera's. Bewoners met een ontheffing mogen langs de afsluiting. 

 

De maatregel is onderdeel van het raadsbesluit uit 2016 om de verkeersdrukte op en rondom de Griftdijk-Noord te verminderen.

 

De afsluiting wordt ook wel een bewonersvriendelijke knip genoemd. Bewoners uit het ontheffingsgebied kunnen de knip passeren met een ontheffing. Personeel van bedrijven en instellingen uit het gebied vragen we gebruik te maken van alternatieve routes, net als bezoekers en doorgaand verkeer. Met camera’s wordt vastgesteld of een bestuurder een ontheffing heeft.

 

Hulpdiensten (en huisartsen) mogen de knip passeren. Ook de lijnbus mag langs de knip, dus de busroutes veranderen niet.

 

Alternatieve routes

Verkeer vanuit het zuiden (Lent, Nijmegen) bereikt de bestemming via de Prins Mauritssingel of de Margaretha van Mechelenweg en de Keizer Hendrik VI-singel.

 

Verkeer vanuit het noorden met bestemming Woenderskamp, Zuiderveld, Broodkorf, Griftdijk-Noord of Spoorstraat kan via de Prins Mauritssingel – Graaf Alardsingel of via de Keizer Hendrik VI-singel en Margaretha van Mechelenweg rijden.

 

Meer informatie vindt u  hier

 

Klik hier voor het aanvragen van een ontheffing.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media