LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Update over verkeersmaatregelen Griftdijk

Donderdag 18 Mei 2017 | reacties 0
afbeelding-griftdijk-mei-2017

In juli 2016 nam de gemeenteraad het besluit om de Griftdijk Noord voor een deel van het verkeer af te sluiten met een zogenaamde ‘bewonersvriendelijke verkeersknip’, in combinatie met ondersteunende verkeersmaatregelen. Inmiddels zijn er nieuwe ontwikkelingen over de uitvoering van de maatregelen en voorbereiding daarvan.

 

Via deze link geven we u onder meer een update over de locatie en ontheffingen van de knip, de rotonde Griftdijk-Terralaan, het vrachtwagenverbod en aanpassingen van de kruisingen van het fietspad langs de Griftdijk met een aantal zijstraten.

 

In dit nieuwsbericht wijzen u nog extra op de procedure voor het vrachtwagenverbod Griftdijk(-Noord) en de bestemmingsplanprocedure van de rotonde Griftdijk-Terralaan:

  • Het verkeersbesluit voor het verbod voor vrachtwagens op de Griftdijk ligt momenteel ter inzage bij de informatiebalie van de Stadswinkel. De bezwaartermijn loopt af op 23 juni aanstaande.
  • Voor de rotonde Griftdijk – Terralaan is een bestemmingsplanwijziging nodig. Het aangepaste bestemmingsplan is te vinden op de website van de gemeente Nijmegen.
     

Bouwverkeer Park Waaijenstein

Ook informeren wij u over de ontwikkelingen van Park Waaijenstein. Hier worden direct ten zuiden van de Van Boetzelaerstraat veertien vrije bouwkavels verkocht en er komt een appartementencomplex met maximaal 85 wooneenheden. De gemeente Nijmegen onderzoekt momenteel of voor het bouwverkeer van Park Waaijenstein een tijdelijke bouwweg naar de Griftdijk gerealiseerd kan worden. Omstreeks half juni organiseert de gemeente Nijmegen een informatieavond over de ontwikkeling van Park Waaijenstein.

 

De ontsluiting van Park Waaijenstein naar de Griftdijk wordt betrokken in de afweging die de gemeente nog dient te maken ten aanzien van de verkeerscirculatie Volsellastraat/Terralaan/Griftdijk. Hiervoor zal nog met de bewoners van de Volsellastraat en omgeving overleg plaatsvinden.

 

Meer informatie

Meer informatie over de verkeersmaatregelen op de Griftdijk vindt u hier.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media