LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Unieke woonvormen in de Waalsprong

Donderdag 5 Maart 2015 | reacties 0
wat-is-jouw-woondroom

Informatiesessie zaterdag 14 maart

 

Wonen met mensen die dezelfde passie delen, zoals muziek spelen, groenten verbouwen of kunst maken. Dat kan in de Waalsprong Nijmegen. The Placemaker helpt bij het realiseren van unieke woonvormen, met gemeenschappelijke voorzieningen én privacy! Op zaterdag 14 maart is er een speciale informatiesessie over mogelijke ‘bouwgroepen’. Er komen verschillende woonvormen aan bod tijdens de informatiesessie.

 

Uniek in Nijmegen: Muziekwoningen
De eerste gespreksronde gaat over muziekwoningen die gerealiseerd kunnen worden in de Waalsprong. Een wijk speciaal ontworpen en gebouwd voor mensen die op verschillende manieren met muziek bezig zijn. Met bijvoorbeeld gemeenschappelijke oefenruimtes en geïsoleerde oefenstudio’s. Deze woonvorm past helemaal bij Nijmegen als muziekstad, met een levendige scene van muzikanten!

 

Comfortabel wonen voor nu en straks
De tweede gespreksronde staat in het teken van ‘Comfortabel wonen voor nu en straks’. Een woonvoorziening waarin je comfortabel oud kan worden. Samenwonen met gelijkgestemden waarmee je interesses kunt delen, zoals muziek maken, een atelier voor schilderen, een professionele keuken of eigen groenten verbouwen. Maar ook met de privacy die je wenst!

 

De informatiesessie vindt plaats in Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent, vanaf 10.15 uur. Meer informatie over de verschillende gespreksrondes en aanmelden op de website.

 

Meer over The Placemaker en de Waalsprong
The Placemaker levert een concrete bijdrage aan het realiseren van unieke woondromen. Samen wordt er gekeken naar de financiële aspecten, de bouwkundige vraagstukken, de vormen van samenwerking en alles wat er nodig is om het te realiseren. Belangrijk is dat de risico’s niet bij de woners komen te liggen.
Meer informatie is te vinden op www.theplacemaker.nl/waalsprong-nijmegen.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media