LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Uitnodiging: unieke kennismaking met woon-zorgconcept Living-Inn

Dinsdag 25 Oktober 2022 | reacties 0

Living-Inn opent de deuren: op donderdag 27 oktober is er een unieke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe huurappartementen in het Hart van de Waalsprong. Tijdens de vrije inloopmiddag kan iedereen een modelwoning bewonderen, en alle vragen te stellen over de zorgeloze én zorgvoorzieningen die zich in het gebouw gaan vestigen. Onder het genot van een hapje en een drankje zal het prettig kennismaken zijn.

 

Samen genieten

Senioren en starters gaan in Living-Inn straks samen een zorgeloze toekomst tegemoet. Ontmoeten en samen genieten zijn kernwaarden in dit concept. Zo kunnen mensen met een indicatie voor een verpleegafdeling in een woning in de zorgvleugel van Living-Inn gaan genieten van een luxe stadsleven vlakbij de Waal, en zijn er in hetzelfde gebouw knusse luxe appartementen voor starters.

 

Het Open Huis van Living-Inn is op donderdag 27 oktober, tussen 13.00 uur en 17.00 uur, in de modelwoning direct achter station Nijmegen Lent (westzijde van het station).

Meer informatie over Living-Inn:  https://living-inn.nl/nijmegen/.

living inn

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media