LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Uitnodiging: bezoekt u de Politieke Avond?

Dinsdag 3 September 2013 | reacties 0
politieke-avond

Natuurlijk gaat u in maart 2014 weer stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. De gemeenteraad neemt tenslotte belangrijke besluiten over uw mooie stadsdeel. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe stadsbrug, het hotel Van der Valk, diverse knooppunten, de bouw van nieuwe woningen, en nog veel meer. Maar hoe gaat dat nu na de verkiezingen? Hoe kunt u dan nog invloed uitoefenen op de politiek? En hoe werkt zo’n politieke avond? Deze en nog veel meer vragen kunt u stellen tijdens een bezoek aan de politieke avond op woensdag 18 september. Enkel inwoners van het stadsdeel Noord worden deze keer uitgenodigd om de politieke avond bij te wonen.

 

De inloop begint om kwart voor 5. Van 5 tot 6 krijgt u van Chantal Teunissen en Marc van Nijnatten, raadsleden woonachtig of afkomstig uit uw stadsdeel uitleg over de politieke avond. Voor een broodje wordt gezorgd. Daarna bezoekt u de verschillende rondes. De besluitronde begint om half 10. Laat u hierdoor niet afschrikken, u kunt het bezoek beëindigen op het moment dat u zelf wilt.  Omdat enkel bewoners uitgenodigd worden, ontmoet u ook meteen nieuwe buurtgenoten!  
 

Neem uw kinderen vanaf 15 jaar mee, als zij dat leuk vinden. Er is plek voor 40 mensen, dus geeft u zich snel op bij i.van.den.hoogen@nijmegen.nl.

Tot ziens op de Politieke Avond van 18 september!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media