LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tijdelijke winkel Jan Linders opent 21 maart

Maandag 20 Maart 2017 | reacties 3
opening

Op dinsdag 21 maart opent de tijdelijke winkel van Jan Linders Supermarkten haar deuren aan de Franrkijkstraat in Lent. Vanaf morgenochtend 8.00 u bent u weer welkom voor uw dagelijkse boodschappen!

 

In de oudjaarsnacht werd de supermarkt Jan Linders in Lent getroffen door een brand. Door de enorme schade werd de winkel gesloten, zelfs appartementen boven de winkel werden onbewoonbaar. De gebeurtenissen schokten het dorp Lent. De weken erna waren vooral mensen die minder mobiel waren, de dupe. In het dorp kwamen gelukkig verschillende initiatieven op gang van mensen die elkaar hielpen bij het boodschappen halen. De supermarkt zelf zette een pendeldienst op naar winkels in de omgeving.

 

Weer booschappen om de hoek

De afgelopen weken is hard gewerkt aan een noodlocatie, in de directe omgeving van de oorspronkelijke winkel. Deze tijdelijke winkel staat er tot dit najaar, totdat de verbouwing van de oorspronkelijke winkel gereed is. Dinsdag 21 maart is de feestelijke opening en kunnen bewoners van Lent weer boodschappen doen in de eigen wijk.  

 

Op de  facebookpagina van Jan Linders vindt u actuele informatie en leuke opening acties!

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Lenie en Jo Wouters (maandag 20 maart 2017)

Gelukkig dat jullie winkel weer volledig aanwezig is, we hebben het als een gemis ervaren, veel succes met jullie (nood)winkel, groetjes uit de buurt !

Bewoner (zaterdag 01 april 2017)

Van mij mag jan linders helemaal weg uit lent. De winkel houd totaal geen rekening met de omgeving. Schoonmaakwater word in de sloot gedumpd, vrachtwagens lossen voor 7 uur. Daarnaast is de winkel naar mijn inzien mede verantwoordelijk voor de brand. Winkelwagentjes niet naar binnen gezet, geen blussysteem in de winkel.

Redactie Waalsprong (dinsdag 04 april 2017)

Beste Bewoner, jammer dat je deze ervaring met Jan Linders hebt. Wij raden je aan om eens contact te zoeken met de bedrijfsleiding over de overlast die je ervaart. We gaan er van uit dat ze graag met je in gesprek gaan. Voor de overige Lentenaren zal het een opluchting zijn, dat ze weer boodschappen kunnen halen in hun eigen wijk!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media