LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tijdelijke verkeersdijk krijgt vorm

Dinsdag 18 Juni 2013 | reacties 0
bestand-1493-lentbrug1lq

De tijdelijke verkeersdijk langs de Prins Mauritssingel krijgt langzaam maar zeker vorm. Eind juli wordt de weg in gebruik genomen. De tijdelijke weg, met twee keer twee rijstroken, busbaan en fietspaden, zorgt ervoor dat het verkeer tijdens de bouw van de Verlengde Waalbrug gewoon kan blijven doorrijden. Maar voor het zover is, moeten er de komende anderhalve maand nog verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Beperkte verkeershinder door werkzaamheden

Het meeste werk kan worden uitgevoerd zonder dat er hinder is voor het verkeer. De werkzaamheden waarvoor verkeersmaatregelen moeten worden getroffen worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de avond en nacht en tijdens een tweetal weekenden.

De eerste keer dat er verkeersmaatregelen worden getroffen is in het laatste weekend van juni. Vanaf zaterdag 29 juni aan eind van de middag tot maandagochtend 1 juli is vanwege de werkzaamheden  1 rijstrook beschikbaar. Wordt niet 1 rijstrook in beide richtingen één rijstrook (staduitwaarts) afgesloten. Bovendien moeten fietsers in beide richtingen gebruik maken van de westzijde van de brug. In de dagen daaraan voorafgaand en in de periode daarna kan er af en toe ook sprake zijn van verkeershinder. Het omzetten van het verkeer gebeurt in het laatste weekend van juli. Ook tijdens dat weekend zijn er minder rijstroken beschikbaar. Op 29 juli wordt de nieuwe weg in gebruik genomen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media