LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

TERRA_TORY vanaf 18 november in De Bastei

Maandag 21 Oktober 2019 | reacties 0
terratory-3-stichting-fabrikaat

Van 18 november tot en met 31 januari 2020 presenteert Fabrikaat het experiment en de uitkomsten van TERRA_TORY bij De Bastei. Laat je verrassen en hoor het verhaal van de verschillende soorten rivierklei uit de Waalsprong.

 

De database met de verschillende eigenschappen van rivierklei van 20 locaties in de Waalsprong, het vervolgonderzoek en het ontwerp van de ontwerpers zijn in De Bastei te zien. De producten die gemaakt zijn van de rivierklei zijn binnenkort ook te koop via Fabrikaat.

 

Wil je meer weten over het project? Dan kun je in de week van de opening aanschuiven voor een interactieve avond met Fabrikaat en studio Joachim-Morineau, tijdens TERRA_STORY op woensdag 20 november. Tijdens deze avond is er een tafelgesprek en diner. Een speciaal diner, want het eten wordt geserveerd op servies van Nijmeegse rivierklei. Reserveren kan via de website van De Bastei.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media