LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Team Waalsprong staat voor u klaar!

Vrijdag 8 Oktober 2021 | reacties 2
mireille-en-anita

Heeft u vragen over het actuele woningaanbod? Wilt u weten hoe uw toekomstige woonomgeving eruitziet? Of woont u in één van de nieuwe wijken en heeft u vragen over de werkzaamheden? Het is zomaar een greep uit het soort vragen dat u kunt stellen in het Waalsprong Informatiecentrum. Ons team staat 4 dagdelen per week voor u klaar!

 

Sinds het najaar van 2020 is het Waalsprong Informatiecentrum gevestigd op een nieuwe locatie, in Hof van Holland. Vanwege corona kon het centrum langere tijd niet open. Maar we zijn blij u weer persoonlijk te woord te kunnen staan. Het Waalsprong Informatiecentrum is gevestigd in het hart van de bouwactiviteiten, achter de sporthal-in-aanbouw, in het pand van Aldi. U kunt terecht op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag of op zaterdag. Klik hier voor de openingstijden en een kaart waar u ons kunt vinden. Parkeren kan voor de deur.

 

Schat aan informatie

U wordt in het Waalsprong Informatiecentrum te woord gestaan door informatrices die u over de hoed en de rand van de Waalsprong kunnen vertellen. Zo treft u regelmatig Anita Bull en Mireille Peters aan, de vaste kern van onze bemensing. Anita: ‘Ik vind het heel belangrijk om me te verplaatsen in de informatiebehoefte van onze bezoekers. Het is extra leuk als ik dan merk dat ik vragen van bezoekers  kan beantwoorden en merk dat ze met een schat aan informatie weer naar huis gaan.’ Mireille vult aan: ‘Een bezoek aan ons infocentrum levert altijd meer op dan je van tevoren aan vragen hebt kunnen bedenken. Persoonlijk vind ik de gesprekken aan de maquette heel waardevol. Niets verbeeldt zo goed wat de ambities en ontwikkelingen in de Waalsprong zijn dan deze niet te missen eyecatcher. We lichten de plannen graag toe aan iedereen die langskomt. U bent van harte welkom!’

 

Kavelwinkel Nijmegen

Op woensdagmiddag is ook Cindy Rutten aanwezig. Als kavelcoördinator van de Kavelwinkel Nijmegen kan zij u alles over de mogelijkheden om zelf te bouwen. Als u zeker wilt weten dat zij tijd voor u heeft, maak dan even een afspraak.

 

Andere contactmogelijkheden

Heeft u geen gelegenheid om ons te bezoeken in Hof van Holland? Dan zijn er uiteraard ook andere mogelijkheden om contact met ons op te nemen. U leest er alles over op onze contactpagina, daar vindt u ook onze openingstijden.  

 

 

maquette in waalsprong informatiecentrum

« Terug naar het overzicht

Reacties

Mohamed ABD ELRAHMAN (vrijdag 08 oktober 2021)

Hallo; Proficiat met de nieuwe locatie. Ik heb een vraagje tbt gezondheidscentrum in Waalsprong of Nijmegen noord. Komen er meer gezondheidscentra behalve Thermion? Als wel waar? Ik ben voornamelijk tandarts die graag wil gaan investeren. Wie moet ik dan bespreken als er nieuwe locatie komt. Hartelijke dank

Redactie Waalsprong (donderdag 21 oktober 2021)

Beste Mohamed, dank voor je felicitatie. In Hof van Holland komt een gezondheidsplein in de nieuwe sporthal. Daar zijn alle ruimtes denk ik al wel vergeven. Mocht je belangstelling hebben voor deze hoek, dan kan je wellicht het beste kijken op de site van ons nieuwe centrumgebied, waar ook ruimte is voor ondersteunende diensten, zoals een tandartspraktijk. Kijk en meld je aan op de site van de ontwikkelaar: www.hartvandewaalsprong.nl. Succes!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media