LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Talis verloot woning in Grote Boel

Donderdag 1 Februari 2018 | reacties 13
talis-grote-boel-fase-4-foto-2

De huurwoningen van de vierde fase van Talis in Grote Boel zijn begin januari via Entree aangeboden. Er was veel belangstelling. Geïnteresseerden hebben tot eind volgende week de tijd om een keuze te maken. Daarna is er wellicht nog een enkele woning over. Wilt u kans maken op een huurwoning in Grote Boel maar heeft u weinig meettijd? Doe dan mee met de loting voor één woning van dit project.

 

De lootwoning zal eind februari, begin maart via Entree worden aangeboden. Het zal een woning zijn vanTalis grote boel woning B1 type B1; dit zijn de lage woningen te zien op de afbeelding. Deze woningen hebben een oppervlakte: 71,4 m2 en twee slaapkamers en geen zolder. Beneden is een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een heerlijke achtertuin. Op de verdieping zijn de twee slaapkamers en een badkamer. De netto huurprijs is € 597,30.

 

Weinig meettijd?

De advertentie zal net als de overige woningen in fase 4 slechts drie dagen online staan. Iedereen met een inschrijfnummer van Entree kan reageren op de woning. Er wordt simpelweg geloot, dus iedereen maakt evenveel kans. Dat is een mooie gelegenheid voor mensen met weinig meettijd, maar natuurlijk moet de toekomstige bewoner ook ‘gewoon’ passend zijn.

 

Meer informatie

Om in aanmerking te komen voor de lootwoning kunt u een mailtje sturen* naar nieuwbouw@talis.nl. U ontvangt vervolgens een nieuwsbrief zodra de datum van publicatie op Entree bekend is. Kijk voor meer informatie over het project in het nieuwsbericht dat eerder verscheen.

 

* Toevoeging van redactie op 21 februari 2018

LET OP!
Wilt u ook kans maken op deze woning? Dat kan vanaf nu alléén via de advertentie in Entree. Reageren kan van dinsdagavond 27 februari tot en met vrijdag 2 maart. Reageren op dit bericht geldt niet als deelname aan de loting!

« Terug naar het overzicht

Reacties

Stijn roeven (donderdag 01 februari 2018)

Ik ben geïnteresseerd. M.v.g Stijn Roeven

Nikki hommersom (donderdag 01 februari 2018)

Ik heb interesse!

Daniël kruis (donderdag 01 februari 2018)

Ik ben geïnteresseerd!

aa lankwarden (vrijdag 02 februari 2018)

ik heb interesse in deze woning

Redactie Waalsprong (maandag 05 februari 2018)

@Stijn, Nikki, Daniël en aa. Registratie van belangstellenden gebeurt niet via deze site! Stuur een mail naar nieuwbouw@talis.nl om je belangstelling kenbaar te maken. Je ontvangt dan vanzelf een nieuwsbrief met meer informatie.

Jet van rosendaal (maandag 26 februari 2018)

Ik ben geïnteresseerd

Jeanpaul (maandag 26 februari 2018)

Hallo Ik ben geïnteresseerd. Mvg jeanpaul

Nathan (maandag 26 februari 2018)

Goedemiddag, ik ben geïnteresseerd.

Ben (maandag 26 februari 2018)

Beste Ik sta al meer als 9 jaar ingeschreven en heb 100 keren geprobeerd te verhuizen naar nijmeg en voor mijn werk maar zonder resultaat. En daar zakt de moed in je schoenen Alvast bedankt voor u aandacht Ben

M van Megen (dinsdag 27 februari 2018)

Wil heel graag op mezelf gaan wonen

Redactie Waalsprong (woensdag 28 februari 2018)

@Ben, het spijt ons, dat het maar niet lukt om een passende woning te vinden. Er zijn veel mensen op zoek, en de meettijd/inschrijftijd via Entree.nu is een belangrijke factor om in aanmerking te komen voor een woning. Misschien heb je geluk, als je meedoet aan deze loting! Hier gelden wel voorwaarden, maar telt de inschrijftijd niet mee! Je kunt reageren via entree.nu tot en met vrijdag!

Rosette (woensdag 28 februari 2018)

Ik heb interesse

Redactie Waalsprong (woensdag 28 februari 2018)

Beste anderen, wij willen nog eens met nadruk laten weten, dat reageren via dit bericht op waalsprong.nl NIET MEETELT voor de loting. Reageren kan alleen via het woningaanbod op entree.nu! Heb je vragen? Neem dan contact op met Talis via nieuwbouw@talis.nl of telefoon 024 352 3911. Succes allemaal!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media