LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Talis begint aan volgende fase Grote Boel

Donderdag 14 Januari 2016 | reacties 2
grote-boel-talis-fase-2

Talis gaat weer bouwen in Grote Boel in de Waalsprong. Deze week ondertekende ze met aannemer De Vree en Sliepen de overeenkomst. De bouw van de 49 eengezinswoningen start in juni. Eind dit jaar is de oplevering.

 

Talis Grote Boel fase 2 woning 2Alle 49 woningen krijgen 3 slaapkamers en een zolder. Er zijn verschillende typen uitvoeringen. De gemiddelde woonoppervlakte is 105 m2. En de huurprijs zal ongeveer € 620,- zijn. Betaalbaar wonen in de Waalsprong dus. De verhuur start in de zomer. De woningen zijn ontworpen door Inbo Architecten en de aannemer is De Vree en Sliepen.

 

Talis Grote Boel fase 1 Het beste van twee werelden

Grote Boel is de nieuwe woonbuurt bij Oosterhout. Talis realiseerde hier eerder al 43 sociale woningen: de eerste huurwoningen in Grote Boel. De komende 49 eengezinswoningen vormen de volgende fase van deze nieuwe wijk. Alle voorzieningen, zoals een basisschool, sportparken, horeca, een voorzieningenhart en winkels zijn in de buurt. Met de nieuwe brug bent u ook zo in het centrum van Nijmegen. Kortom: Grote Boel biedt het beste van twee werelden.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.talis.nl

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Hakim Ajja (dinsdag 28 maart 2017)

Geachte, Daar we de vraag prijs voor onze woning krijgen en graag over willen gaan op huur willen we graag weten of we in aanmerking kunnen komen voor een huurwoning? Groet, Hakim

Redactie Waalsprong (woensdag 29 maart 2017)

Beste Hakim, leuk dat je belangstelling hebt voor wonen in de Waalsprong! Als je in aanmerking wilt komen voor een woning van Talis, moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden, waaronder inkomenseisen. Woningen in de categorie sociale huur worden bekend gemaakt via www.entree.nu. Daar zal tzt ook bovengenoemd aanbod van Talis op komen. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden voor sociale huur eens op deze pagina: https://www.entree.nu/informatie/spelregels/ Of neem contact op met Talis: tel. 024 359 3911 of via de volgende link: http://www.talis.nl/contact/contactformulier.htm

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media