LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Stukken burgerwindpark ter inzage

Donderdag 3 April 2014 | reacties 4
wind-turbine

De gemeente Nijmegen heeft het voornemen om langs de A15, op het Nijmeegse bedrijventerrein De Grift, een burgerwindpark te ontwikkelen. Burgers investeren in de windturbines en delen in de opbrengsten. De afgelopen tijd stond in het teken van de planologische procedure die nodig is voor de realisatie van de windturbines. Tot en met 7 mei kunt u uw zienswijze indienen op onder meer het ontwerpbestemmingsplan en de MER. Op 17 april vindt hierover een informatieavond plaats in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion. Belangstellenden zijn van harte welkom om 20.00 uur. Meer info over de procedure vindt u op de site van de gemeente Nijmegen

« Terug naar het overzicht

Reacties

peterwindstil (vrijdag 04 april 2014)

wegblijven met die plannen

Henk Aalbers (vrijdag 04 april 2014)

Prima initiatief. Waar kan ik investeren?

Redactie waalsprong.nl (maandag 14 april 2014)

@peterwindstil: ben je het niet eens met de komst van de turbines? Maak dan gebruik van de mogelijkheden om bezwaar te maken; via de link naar een site van de gemeente Nijmegen lees je alles over de procedure.

Redactie waalsprong.nl (maandag 14 april 2014)

@ Henk Aalbers: Kijk eens op de site van de initiatiefnemers: http://www.windparknijmegen.nl Je hebt daar de mogelijkheid om lid te worden van de cooperatie.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media