LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Steun Nijmegen Green Capital

Maandag 16 Juni 2014 | reacties 0
egclogofinalist-nijmegen

Nijmegen is in de race voor de European Green Capital Award 2016. Dit is de Europese prijs voor groenste en duurzaamste stad van Europa. Nijmegen (en de Waalsprong!) hebben veel te bieden! Nijmeegse sporters steunen de kandidatuur met een duurzame estafette.

 

De Waalsprong biedt Nijmegen veel in het kader van groen en duurzaam. De grote dijkteruglegging die de rivier meer ruimte geeft en mooie natuur creëert, het warmtenet waarmee 70 procent CO2 wordt bespaard, duurzame bouw met bijvoorbeeld het IEWAN project (ecologische woongemeenschap bouwt met stro met leemstuc) en nog veel meer.

 

Duurzameestafette

Nijmeegse sporters steunen de kandidatuur met een duurzame estafette: op spierkracht met wandelen, roeien en fietsen brengen ze de Nijmeegse presentatie naar de jury in Kopenhagen. Steunen, meewandelen of meepraten? Facebook 024greencapital en duurzameestafette en de sites www.nijmegen.nl/greencapital en www.duurzameestafette.nl. Vast dank! #024greencapital

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media