LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Stem nu op de publieksprijs voor de Architectuurprijs Nijmegen

Dinsdag 7 Januari 2020 | reacties 0
de-waaijer

Ook dit jaar organiseert het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) weer de Architectuurprijs Nijmegen. Op donderdag 6 februari wordt de prijs uitgereikt. Stem jij dit jaar ook op de Publieksprijs? Dit jaar zijn er drie inzendingen in de Waalsprong.

 

grote boelMet het uitreiken van de Architectuurprijs willen Architectuurcentrum Nijmegen en de gemeente Nijmegen de kwaliteit van architectuur in Nijmegen stimuleren en bij een breed publiek onder de aandacht brengen.

 

In totaal hebben 29 projecten zich aangemeld, waarvan drie in de Waalsprong. Zo zijn als particuliere inzendingen de huurwoningen van Talis in Grote Boel en woonhuis 'De Waaijer' aan de van Boetzelaerstraat aangemeld, maar ook restaurant Stroom is ingezonden.stroom

 

Stem op de publieksprijs!

Je kunt tot en met 31 januari stemmen op de publieksprijs. Het project met de meeste stemmen wint de Publieksprijs 2019. De Architectuurprijs 2019, Duurzaamheidsprijs en Publieksprijs worden op 6 februari uitgereikt in de Stadsschouwburg.

 

Bekijk hier alle inzendingen en breng je stem uit.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media