LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Starterslening alleen nog voor nieuwbouw in de Waalsprong

Dinsdag 19 Juni 2012 | reacties 0
startsleningkopie

Kopers van een eerste huis kunnen in Nijmegen alleen nog een starterslening aanvragen indien men een nieuwbouwwoning in de Waalsprong koopt.

Dankzij cofinanciering van ontwikkelaars kunnen in Nijmegen 100 startersleningen voor nieuwbouwwoningen in de Waalsprong worden verstrekt. Daarnaast had de gemeente een budget voor 50 startersleningen zonder cofinanciering. Door ruime belangstelling is dit laatste budget is nu geheel benut. Startersleningen kunnen alleen nog worden aangevraagd als een nieuwbouwwoning van één van de volgende ontwikkelaars wordt gekocht: AM, Bouwfonds, Heijmans, Talis of Portaal. Hiervoor geldt dat kopers niet eerder een woning hebben gekocht en de aankoopprijs van de woning niet hoger mag zijn dan € 225.000. De maximale starterslening hierbij is € 35.000 en maximaal 20% van de aankoopprijs. Meer informatie vindt u op de digitale balie/starterslening

 

Bron: gemeente Nijmegen, 13 juni 2012
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media