LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start werkzaamheden nieuwe Stadsbrug

Maandag 11 April 2011 | reacties 0

Deze maand start de Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen met de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe stadsbrug De Oversteek, de brug die Nijmegen-West gaat verbinden met de Waalsprong.

 

Nieuwe stadsbrug 'De Oversteek' De aanvoer van onderdelen en bouwmaterialen vindt de komende jaren gedeeltelijk plaats per schip en gedeeltelijk over de weg. Om dit bouwverkeer zoveel mogelijk te scheiden van het overige verkeer, is voor de bouw van de brug inmiddels een speciale bouwweg aangelegd (de toekomstige Graaf Alardsingel). Het bouwverkeer zal dus niet over de Oosterhoutsedijk gaan rijden maar het zal de dijk wel gaan kruisen.

Om de veiligheid tijdens de bouw zo goed mogelijk te garanderen, zal met ingang van 14 april de Oosterhoutsedijk tussen de Oude Groenestraat en de Zaligestraat worden afgesloten voor autoverkeer. De omleidingsroute loopt via de Zaligestraat, Griftdijk-Noord en de Oude Groenestraat. Voor voetgangers, (brom)fietsen en hulpdiensten blijft de Oosterhoutsedijk wel toegankelijk. De afsluiting blijft van kracht tot en met december 2012.

Klachten / calamiteiten
Heeft u vragen of klachten over de werkzaamheden, dan kunt u bellen met telefoonnummer 024 - 37 11 333. Dit nummer kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor het melden van calamiteiten. Op de  website van de gemeente Nijmegen vindt u meer informatie over de bouw van De Oversteek. U kunt zich hier ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media