LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Waalformaat in Grote Boel

Vrijdag 13 Mei 2016 | reacties 2
impressie-21-kapper-15645-ext2

Op donderdag 19 mei start de verkoop van het nieuwste woningbouwproject in Grote Boel; Waalformaat Nijmegen. Ontwikkelaar Heijmans realiseert hier acht tweekappers en een vrijstaande woning.
 

Grote Boel is een nieuwe wijk in de Waalsprong en kenmerkt zich als een buurt waar je comfortabel kunt wonen, in een rustige en landelijke woonomgeving.

 

Tweekappers en vrijstaande woningen
Waalformaat is een kleinschalig project. De kavels van hebben allen een parkeerplaats op eigen terrein. De oriëntatie van de achtertuinen is op het zuidwesten, met nog tot laat op de dag zon in de achtertuin. De tuin is via een achterom of een pad langs de garage te bereiken.
 

De twee-onder-één-kapwoningen liggen naast elkaar in het plan op kavels van verschillende afmetingen. In de gevels is aandacht besteed aan detaillering van het metselwerk en variatie in kozijnen. Hierdoor ontstaat een levendig straatbeeld met behoud van eenheid.


-Woonoppervlakte circa 146 m2 (exclusief garage van 18 m2)
-Perceelgrootte variërend van 233 m2 tot 279 m2


vrijstaande woning waalformaatDe vrijstaande woning maakt met het gedraaide zadeldak een statige beëindiging van de straat in Waalformaat Nijmegen. Grenzend aan het groen en een waterpartij ligt het brede kavel geweldig vrij.
 

-Woonoppervlakte circa 182 m2 (exclusief garage van 17 m2)
-Perceelgrootte van 405 m2

 

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op donderdag 19 mei a.s. tussen 16:00 en 17:30 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 te Lent.


Op deze informatiemiddag kunt u onder het genot van een kop koffie of thee op uw gemak de verkoopinformatie bekijken van de 8 tweekappers en de vrijstaande woning. Medewerkers van Heijmans en Hans Janssen Garantiemakelaars zijn aanwezig om het plan toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard ligt de uitgebreide brochure en het inschrijfformulier voor u klaar. De verkoopprijzen worden pas op 19 mei tijdens de start verkoop bekend gemaakt.


Kijk voor meer informatie en impressies van de woningen op de projectsite van Waalformaat Nijmegen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Xi (donderdag 19 mei 2016)

Ik zou graag de verkoopbrochure en prijslijst van de vrijstaande woning willen ontvangen (Waalformaat). Bedankt.

Redactie Waalsprong (maandag 23 mei 2016)

Beste Xi, de prijzen en meer informatie over de woningen staan inmiddels online op www.waalformaatnijmegen.nl, voor de verkoopbrochure kunt u contact zoeken met Hans Janssen Garantiemakelaars 024 – 3 244 244

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media