LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop op 11 november: project Portero

Maandag 3 November 2014 | reacties 2
portero-app-def

Het plan Portero ontleent haar naam aan het Spaanse woord voor poort. Heel toepasselijk, want de twee blokken aan weerszijden van Spanjestraat markeren de entree naar de Spaanse wijk in Lent. De 14 rij- en hoekwoningen en 6 appartementen binnen het plan gaan op 11 november in verkoop.

 

Appartementen
Aan de rotonde verrijzen twee woontorentjes met ieder drie appartementen. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, toilet, badkamer, slaapkamer, balkon en binnen- en buitenberging. Vanuit de appartementen is er ruim zicht over de Vrouwe Udasingel. De appartementen op de tweede verdieping hebben een extra grote verdiepingshoogte van 3,0m. De appartementen kennen een verkoopprijs van € 125.000 tot € 129.000 v.o.n.

Rij- en hoekwoningen
Langs de Spanjestraat worden per zijde zes rijwoningen gerealiseerd. De ruime eengezinswoningen bieden een woonkamer en open keuken op de begane grond, drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een middels vast trap bereikbare zolder met diverse gebruiksmogelijkheden. Door de verschillende gevelindeling en soorten baksteen zijn de individuele woningen duidelijk herkenbaar en heeft iedere woning zijn eigen karakter. Enkele woningen zijn standaard voorzien van een uitbouw van 1,20m en alle woningen zijn optioneel met 1,20m uit te breiden. De bebouwing wordt aan de zijde van de Castiliëstraat beëindigd met een markante kopwoning. Deze heeft een uitbouw aan de kopgevel, waarmee extra ruimte en daglicht in de woning toetreedt. De rijwoningen beginnen met een verkoopprijs van € 175.000 v.o.n. en komen daarmee in aanmerking voor een eventuele starterslening. De hoekwoningen kennen een prijs van € 228.000 v.o.n.


Complete woning
De woningen zijn standaard voorzien van wandclosets, tegelwerk op de badkamer tot plafondhoogte en een keuken met apparatuur. Vanzelfsprekend kan deze naar eigen keuze worden aangepast of uitgebreid.

 

 

Start verkoop
U kon op de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober jongstleden al kennismaken met plan Portero en uw eventuele belangstelling laten blijken. Op 11 november aanstaande gaat het project formeel in verkoop in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 in Lent. U bent van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. Of neem contact op met één van de makelaars: Hans Janssen Garantiemakelaars of Strijbosch Thunissen Nieuwbouwmakelaars. Volg voor meer informatie ook het project op Facebook.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Gerrits (donderdag 06 november 2014)

Heb belangstelling voor de appartementen van 125.000 euro

Redactie Waalsprong (woensdag 12 november 2014)

Geachte heer Gerrits, Het makkelijkst is als u contact opneemt met de verkopende makelaars Strijbosch Thunissen of Hans Janssen, u kunt nog tot vrijdag inschrijven, dan wordt geloot. Veel succes!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media