LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur Talis fase 4 in Grote Boel

Maandag 8 Januari 2018 | reacties 2
talis-grote-boel-fase-4-foto-1

Op dinsdag 9 januari start via entree de verhuur van 42 sociale huurwoningen in Grote Boel. Talis realiseert daar 33  eengezinswoningen en 9 boven-benedenwoningen. De bouw is gestart en de woningen worden vanaf mei 2018 opgeleverd.

 

Van de 42 woningen zijn er 16 met een oppervlak van 94 m2 en 3 slaapkamers. De overige 26 zijn wat kleiner en opgesplitst in 17 grondgebonden woningen (75 m2, met 2 slaapkamers) en 9 boven-benedenwoningen. Er worden in dit project ook drie rolstoelwoningen aangeboden. De huurprijs is maximaal € 640,- netto per maand voor de 16 grote woningen, € 597,- netto per maand voor de 26 kleinere (prijspeil 2018).

 

Start verhuur op entree

Vanaf dinsdag 9 januari 2018 tot en met vrijdag 12 januari 2018 adverteert Talis de woningen van Grote Boel op www.entree.nu. In bijgaande nieuwsbrief leest u alles over de procedure.

 

Lootwoning

Talis gaat één woning in Grote Boel fase 4 verloten! Iedereen die daarop reageert heeft dus evenveel kans. Heeft u nog maar weinig meettijd, dan kunt u op deze woningen reageren. Het gaat om een woning van type B. De advertentie voor de lootwoning komt later online. Via de nieuwsbrief waalsprong actueel ( www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) en via de nieuwsberichten op www.talis.nl blijft u op de hoogte.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Rosette (woensdag 28 februari 2018)

Ik ben een inwoner van rotterdam en wil graag in nijmegen wonen Nijmegen is me tweede thuis en ik hoop echt dat ik dit me kans is om eindelijk een woning te bemachtigen Ik wil heel graag meedoen aan de loting Iedereen die mee doet heel veel succes Groeten van Rosette

Redactie Waalsprong (woensdag 28 februari 2018)

Dag Rosette, onze redactie had vandaag ook al contact met jou via Facebook. Reageren via dit bericht geldt niet om mee te dingen naar de woning die Talis gaat verloten. Tot en met vrijdag 2 maart kan je reageren op entree.nu; dan maak je kans. Wij wensen jou ook heel veel succes, Rosette!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media