LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur appartementen op het eiland van Laauwik

Vrijdag 13 Mei 2016 | reacties 1
huurappartementen-talis-dalida

Op dinsdag 17 mei start de verhuur van 48 sociale huurappartementen in Lent. Het woongebouw met de prachtige naam Dalida wordt momenteel gerealiseerd op het eiland van Laauwik.

 

De sociale huurwoningen worden gebouwd door Trebbe en Talis is verantwoordelijk voor de verhuur. De bouw is al gestart, oplevering vindt eind 2016 plaats. 


Verschillende woningtypen
Het appartementengebouw bestaat uit twee vleugels en heeft vier woonlagen. Er zijn verschillende woningtypes, allen met een woonoppervlakte van circa 75m2. Er zijn twee slaapkamers en iedere woning heeft een balkon of terras. De huurprijs is € 562,68 per maand (exlusief servcicekosten a € 45).


Rust en natuur
Het eiland van Laauwik ligt direct aan de Lentse Plas en natuurgebied De Waaijer. Het is een schitterende plek om te genieten van rust en natuur.  
 

Start verhuur
De verhuur start vandaag en de selectie is op basis van meettijd. Kijk voor meer informatie over criteria en inschrijven op de site van Entree.

 

Meer informatie vind je ook in de nieuwsbrief van Talis.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Redactie Waalsprong (donderdag 26 mei 2016)

De reactietermijn van Entree is inmiddels gesloten. Het project heeft veel belangstelling gekregen, het toewijzen van de woningen aan de belangstellende huurders is gestart! (26 mei 2016)

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media