LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start pre-sale Front en Grutto in Hart van de Waalsprong

Maandag 16 Mei 2022 | reacties 0
hart-van-de-waalsprong

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. Deze nieuwe wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en spoorlijn. Hart van de Waalsprong vormt, hét woon- en winkelhart van de Waalsprong. De bereikbaarheid is zowel met de auto, fiets en het OV (station Lent ligt op loopafstand) heel goed. Hart van de Waalsprong ligt daarnaast dichtbij de Waal, de uiterwaarden en het centrum van Nijmegen. Onlangs is de  pre-sale van de appartementen in Front en Grutto gestart.

 

Aanbod
Het aanbod aan appartementen in Front en Grutto is zeer divers als het gaat om aantal kamers, grootte en buitenruimtes.In totaal gaat het om 32 respectievelijk 22 appartementen. Nieuwsgierig? Klik dan op de projectsite van Hart van de Waalsprong . 
 
Start pre-sale 
Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere appartementen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedteprijzen. Deze 'concept' verkooptekeningen, technische omschrijvingen en de prijslijsten vind je op de website van Hart van de Waalsprong.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media