LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start ideeëncompetitie in de Waalsprong

Woensdag 28 September 2016 | reacties 0
160927loc-op-overzicht01

De gemeente Nijmegen is op zoek naar ideeën om reuring te brengen in de nog te ontwikkelen gebieden van de Waalsprong. Daarom worden creatieve geesten, ondernemers, pioniers en andere geïnteresseerden uitgenodigd om mee te doen aan de ideeëncompetitie. Deze start op  1 oktober en vindt samen met de kunstroute ‘Hof van HolLandArt’ plaats onder de naam ‘Langs de Waal’. 

 

In de komende jaren wordt gewerkt aan planvorming voor het gebied. Maar vooruitlopend op invulling van de nieuwe wijken zijn negen bijzondere plekken geselecteerd voor tijdelijke initiatieven. Deze locaties zijn op stadseiland Veur-Lent, in de Ossenwaard, de Spiegelwaal, Hoge Bongerd, De Schans en Hof van Holland. Met een mix van functies en activiteiten voortkomend uit de ideeëncompetitie, kan het ‘wachtende’ gebied gedurende een aantal jaren al gebruikt en beleefd worden.
 

Per winnend idee wordt gekeken of realisatie ervan ook daadwerkelijk haalbaar is. De winnaars zijn - met de ondersteuning van de gemeente - zelf verantwoordelijke voor uitvoering en de financiële onderbouwing van hun initiatief. De competitie kent twee categorieën: profit en non-profit voor twee groepen: particulieren en ‘rechtspersonen’ (bedrijven, organisaties en instellingen).


Informatie

Wil je meer weten? Heb je een goed idee en wil je meedoen? Kijk vanaf 1 oktober op langsdewaalnijmegen.nl. Aanmelden kan t/m 28 oktober.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media