LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw Stadse Kant op 7 april

Dinsdag 5 April 2016 | reacties 2
stadk20151104cam02lr

Op donderdag 7 april wordt de start bouw  gevierd van project De Stadse Kant in deelgebied De Stelt in de Waalsprong. Het is het derde project dat in aanbouw gaat in De Stelt.

 

De Stadse Kant is een project van 53 koopwoningen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Het project is in november 2015 in verkoop gegaan tijdens de Woonbeurs Waalsprong in Thermion. Er was meteen al veel belangstelling en alle woningen zijn nu zo goed als uitverkocht.

 

Feestelijke start bouw

Voor de festiviteiten zijn natuurlijk de toekomstige bewoners uitgenodigd. Samen met wethouder Bert Velthuis (Ruimtelijke Ontwikkeling) leggen zij de eerste funderingsbalk van de woningen. Zij mogen bovendien de balk van een persoonlijke boodschap voorzien.

 

Nieuwe achterburenstart bouw stadse kant

Project De Stadse Kant ligt in de Stelt Noord, tegen de bestaande bebouwing van Lent. De oorspronkelijke bewoners van Lent zijn letterlijk de achterburen van de toekomstige bewoners. Vanaf 2017 zal ook De Stelt Zuid gerealiseerd worden.

 

Toplocatie

De Stelt is een toplocatie in de ontwikkelingen in de Waalsprong. Het ligt letterlijk tussen dorp en stad. Met de aantrekkelijkheid van het Lent en zijn authentieke dorpskern aan de ene kant, de historische binnenstad aan de overkant van het water. Sinds eind maart is het Rivierpark met de mooie Spiegelwaal toegankelijk voor het publiek; daar zal nog veel belangstelling zijn uit de stad voor de directe omgeving van De Stelt.

 

Kijk voor meer informatie op www.destadsekant.nl.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Hans (dinsdag 05 april 2016)

Controleer je links vóór publicatie! Moet zijn: www.DEstandsekant.nl

Redactie Waalsprong (dinsdag 05 april 2016)

dank je wel Hans, het is aangepast!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media