LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw 'Ons'-projecten in Grote Boel

Dinsdag 21 Juni 2016 | reacties 0
onsfundament

Op woensdag 29 juni is de feestelijke moment op de bouwplaats van de drie ‘Ons’-projecten van ontwikkelaar Reuvers. Zij organiseren dit feestje onder de titel ‘Ons Fundament’. Wethouder Bert Velthuis is aanwezig om samen met de kopers en andere belangstellenden om officiële handeling te verrichten.


Reuvers ontwikkelt aan de noordzijde van Grote Boel in totaal 88 woningen, verdeeld over 3 projecten, die aan elkaar gelieerd zijn. Ze kennen alle drie een gelijkwaardige architectonische stijl en zijn gepresenteerd met de namen: Ons Uitzicht, Ons Parkzicht en Ons Landzicht. In april is begonnen met de bouw van plan Ons Uitzicht en inmiddels is ook de bouw van Ons Parkzicht en Ons Landzicht gestart. Er zijn in de eerste verkoopfase nog circa 10 woningen beschikbaar.

 

Planning

De bouw schiet al flink op en de woningen zullen de komende maanden steeds meer vorm krijgen. De eerste woningen van Ons Uitzicht worden begin 2017 al opgeleverd. De oplevering van de andere twee projecten volgen snel daarna.
 

Feestelijke start
Op 29 juni vindt er op de bouw van Ons Landzicht een officiële handeling plaats. In de bouw is een goed fundament essentieel, en dat fundament realiseert Reuvers graag samen met alle betrokken partijen. Na een korte speech gaat de wethouder dan ook helpen bij het storten van de fundering van het project. Daarvoor gaat hij een de kubel overhalen: dat is het sluitstuk aan het eind van een slang, die het beton uit de cementwagen zal storten in de fundering.  


Vierde start bouw in Grote Boel
Het is inmiddels het vierde start bouw moment in Grote Boel. Eerder projecten waren:

  • Huurwoningen door Talis (juni 2015)
  • Project Grote Boel door AM (januari 2016)
  • Project de Griffel door Van Grunsven Ontwikkeling (mei 2016) .

Er zijn sinds eind 2015 al zo’n 60 woningen in de wijk opgeleverd aan hun bewoners en de bouw is in volle gang. Verwachting is dat eind dit jaar zo’n 150 woningen opgeleverd zijn.
 

Klik voor meer informatie over Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media