LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw nieuw woonzorgconcept in Nijmegen

Dinsdag 7 Juni 2022 | reacties 0
living-inn-2

Op 2 juni is in het bijzijn van wethouder Grete Visser het officiële vervolg gegeven aan de bouw van Living-Inn, een vernieuwend woonconcept dat gebouwd wordt in de Waalsprong.

 

Living-Inn als antwoord op woonvraagstuk
Living-Inn is een nieuwe, innovatieve woonoplossing die generaties overstijgt. De kracht van wonen in Living-Inn is de community, die ouderwetse gemeenschapszin actief stimuleert. Er wordt een plek gebouwd waar jong en oud samen leven, naar elkaar omkijken en voor elkaar klaarstaan. Op donderdag 2 juni maakten de eerste bewoners onder het genot van een hapje en drankje alvast kennis met elkaar. Binnen Living-Inn Nijmegen vinden straks zo’n 400 bewoners, een mix tussen senioren en starters, een nieuw thuis.

 

Gemeente Nijmegen omarmt Living-Inn
Er is in Nederland een tekort van 350.000 levensloopbestendige woningen. De gemeente Nijmegen zoekt actief naar oplossingen voor het tekort in de eigen stad en is vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van Living-Inn. Het woonzorgconcept sluit mooi aan bij de visie van de gemeente op het thema Wonen. Wethouder Grete Visser proostte mee op de bouw van het complex. Samen met een honderdtal toekomstige bewoners, bouwpartners en andere betrokken werd dit moment gevierd.

 

Stichting De Waalboog sluit zich aan
Professionele (zorg)partners binnen Living-Inn vormen een belangrijk onderdeel van het woonlandschap. Naast een huisartsenpost, kinderdagverblijf, horecavoorziening, fysiotherapie en een zwembadexploitant heeft stichting De Waalboog zich als zorgaanbieder bij Living-Inn aangesloten. Rita Arts, Voorzitter van de Raad van Bestuur, en Desiree Curfs, Directeur Living-Inn, tekenden de intentieverklaring.

 

Over Living-Inn
Living-Inn Nijmegen is onderdeel van Living-Inn de Woonlandschapmakers en wordt ontwikkeld door Roozen van Hoppe. Heel Nederland zorgeloos laten wonen is de ambitie van Living-Inn. Dat wordt stad voor stad, steen voor steen verwezenlijkt. Met Nijmegen als vertrekpunt.

 

Meer over Living-Inn vind je op de projectsite.

 

 

 

Bron: Persbericht Living-Inn

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media