LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw 25 huurwoningen in De Stelt

Donderdag 21 Januari 2016 | reacties 2
huurwoningen-in-de-stelt-klein

Vorige week is de bouw van 25 eengezinswoningen in De Stelt gestart. Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseert de woningen voor Talis. Het ontwerp komt van architectenbureau Visser en Bouman.

 

In totaal komen er 25 eengezinswoningen verdeeld over vier blokken. De blokken hebben allemaal een eigen uitstraling. Zo beschikken sommige woningen over een veranda; anderen hebben een grotere zolder vanwege een dwarskap. Alle woningen hebben straks een mooie, ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet. Vanaf de verdieping is er een vaste trap naar een zelf in te richten zolder.

 

Talis in de Stelt Talis in de Stelt 2

 

Betaalbaar wonen

De huurprijs is € 628,76 netto per maand (prijspeil 1-1-2016). Betaalbaar wonen dus, net als in de nieuwbouw van Grote Boel. De woningen worden medio 2016 opgeleverd.

 

De Stelt

Op een unieke locatie in de Waalsprong komt de nieuwe woonbuurt De Stelt. De buurt komt aan de zuidkant van het dorp Lent en grenst direct aan de Waal. Voor alle voorzieningen kunt u terecht in Lent, maar u bent ook snel in het gezellige centrum van Nijmegen.

 

Kijk voor meer informatie over dit project op de site

« Terug naar het overzicht

Reacties

Robert Rijkschroeff (dinsdag 02 februari 2016)

Geachte mevrouw,heer, Kan ik mij nog opgeven als geïnteresseerde voor dit nieuwe project? Met vriendelijke groet, Robert Rijkschroeff

Redactie Waalsprong (dinsdag 02 februari 2016)

beste Robert, op http://www.talis.nl/in-de-wijk/nieuwbouw/lopende-nieuwbouwprojecten/de-stelt-in-lent-nijmegen.htm vind je meer informatie over dit project en de contact mogelijkheden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media