LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Stadswinkel Nijmegen is verhuisd

Dinsdag 26 April 2016 | reacties 0
foto-stadswinkelvoorpagina

De Stadswinkel in Gemeente Nijmegen is verhuisd. De Stadswinkel is vanaf 2 mei gevestigd op Mariënburg 30, naast de bibliotheek. In verband met de verhuizing is de huidige Stadswinkel op Mariënburg 75 gesloten op 27 april (Koningsdag), 28 april en 29 april.
 

Op 28 en 29 april is de Stadswinkel wél telefonisch bereikbaar van 8.30 -17.00 uur via telefoonnummer 14024. Het Steunpunt Stadswinkel (Meijhorst 70-30) is open van 9.00 - 17.00 uur; maar alléén voor spoedgevallen en alleen op afspraak!

 

Op afspraak

In de Stadswinkel kunt u terecht voor verschillende gemeentelijke diensten en producten: paspoort, rijbewijs, gemeentelijke belastingen, parkeervergunningen, gevonden/verloren voorwerpen, enz. U kunt er ook de collegebesluiten bekijken (tot twee weken na datum bekendmaking). U kunt bij de Stadswinkel terecht op afspraak.


Welkom!

U bent vanaf 2 mei welkom op de nieuwe locatie Mariënburg 30. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak hier.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media