LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Spelen, bewegen en ontmoeten in Zuiderveld

Zondag 27 Maart 2022 | reacties 0
wildenhut-2

In de wijk Zuiderveld wordt door team Spelen, bewegen en ontmoeten samen met  bewoners goed nagedacht over spelen, bewegen en ontmoeten in de wijk. Dat samen optrekken heeft erin geresulteerd dat er een en ander gaat gebeuren in Zuiderveld dat we graag met u willen delen.

 

 

Wat gaat er gebeuren?

In het Ingmar Bergmanpark worden zitelementen (bankjes, rotsen, boomstammen), een insectenhotel en enkele speeltoestellen voor jonge kinderen geplaatst.  Op het archeologisch monument, aan de kant van de weg Zuiderveld, komt een tijdelijk sport-/trapveld. Dit sport-/trapveld wordt afgeschermd met boomstammen. Het sport-/trapveld blijft totdat de definitieve inrichting van het park start. Het is géén geëgaliseerd gazon en kan bij regen dus erg nat en modderig zijn. In het nieuw aan te leggen parkje/groenstrook Op de Set komen na de bouwactiviteiten van het plangebied ten noorden van Op de Set ( 2024), enkele speelaanleidingen.

En bij de ontwikkelingen op het archeologisch monument wordt ook rekening gehouden met het toevoegen van spelen, bewegen en ontmoeten. Op het veldje Barenbrug (in het verlengde van het Bert Haanstrapark) wordt in 2023 een grote plek om te spelen en te ontmoeten gerealiseerd. In het groenvak Billy Wilderstraat worden enkele speelaanleidingen geplaatst. Over de invulling van het veldje Barenbrug en het groenvak Billy Wilderstraat gaan team Spelen, bewegen en ontmoeten en bewoners nog in overleg

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media