LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Sociale huur in Grote Boel

Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 12
img6829-grote-boel-fase-1

In de Waalsprong heeft Talis de afgelopen 15 jaar al zo’n 700 huurwoningen gebouwd en nog zo’n 800 zijn er in de maak. Talis bouwt momenteel in Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout, aan 49 eengezinswoningen. In Lent worden nu op diverse plekken appartementen gerealiseerd. Op de Woonbeurs Waalsprong is Talis aanwezig om u meer te vertellen over sociale huurwoningen.

 

Het woningaanbod is gevarieerd met veel aandacht voor architectuur. Zo draagt Talis bij aan een mooie Waalsprong en een ongedeelde, leefbare stad met sociale huurwoningen in elke wijk.
 

Projecten in Grote BoelTalis Grote Boel fase 1
In 2015 is het eerste project in Grote Boel met 43 woningen opgeleverd. Momenteel zijn 49 eengezinswoningen in aanbouw, de tweede fase. Nog niet alles is verhuurd, maar inschrijven is niet meer mogelijk. Twee woningen gaan naar statushouders. De woningen worden naar verwachting in december dit jaar opgeleverd.
 

In december start ook de bouw van fase 3, 15 sociale huurwoningen. De verhuur van deze woningen zal vanaf het voorjaar 2017 zijn, via entree. Er zijn negen woningen met een huurprijs van €  586,- en zes woningen met een huur van € 628,- (prijspeil 2016). In fase 3 komen ook 16 sociale huurwoningen van belegger Stienstra. Dit zijn ruimere en iets duurdere woningen van € 710,- per maand.

 

Talis op de Woonbeurs
Op de Woonbeurs Waalsprong is Talis aanwezig om u meer te vertellen over sociale huurwoningen in de Waalsprong. Kijk voor meer informatie ook op www.talis.nl en www.entree.nu.  

« Terug naar het overzicht

Reacties

Mevr. I. Coppes (donderdag 06 oktober 2016)

Waar in Lent worden er nu appartementen gerealiseerd?

B. van Vonderen (vrijdag 07 oktober 2016)

Eindelijk in fase 3 ook een paar woningen met een huurprijs van € 586,00, zodat je als alleenstaande met een inkomen in de lagere klasse ook eens in aanmerking kunt komen voor een (nieuwbouw)woning. Het zou wenselijk zijn wanneer er meer gebouwd zou worden voor huurders in dit segment, want hiervoor is nog steeds een groot tekort aan betaalbare huurwoningen! Bovendien wil je als 55 plusser ook niet weggestopt worden in een petieterig appartementje met maar 1 slaapkamer, zo dat al beschikbaar is. Negen woningen: wel iets, maar helaas veel te weinig!

Redactie Waalsprong (dinsdag 11 oktober 2016)

Beste mevrouw Coppes, er worden momenteel in de Dalidastraat in Lent sociale huurappartementen gebouwd. Voor meer informatie hierover neemt u het beste contact op met Talis (024-3523911 of via welkom@talis.nl)

Redactie Waalsprong (dinsdag 11 oktober 2016)

Beste B. van Vonderen, bedankt voor uw reactie. Fijn dat de sociale woningbouw aansluit bij uw woonwensen. Voor meer specifieke vragen over het actuele aanbod verwijs ik u graag naar www.entree.nu.

leroy (maandag 11 september 2017)

Goedemiddag, Ik heb intresse in de huurwoningen (van 710,- per maand). Zijn deze nog beschikbaar? en zou u misschien contact met mij kunnen op nemen via de mail? Groetjes Leroy

Redactie Waalsprong (dinsdag 12 september 2017)

@Leroy, de genoemde woningen in Grote Boel zijn inmiddels allemaal verhuurd. Talis start binnenkort met een vierde bouwfase in het gebied. Via de nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) blijft u op de hoogte! Wij nemen ook nog per mail contact met u op.

Desire Janssen (vrijdag 18 mei 2018)

Goedemorgen, Waar kan ik in Nijmegen Noord zo snel mogelijk een sociale huurwoning krijgen? Zijn er nieuwe projecten waar ik mezelf voor kan in schrijven? Woningen of appartementen?

Desire (vrijdag 18 mei 2018)

Goedemorgen, Waar kan ik in Nijmegen Noord zo snel mogelijk een sociale huurwoning krijgen? Zijn er nieuwe projecten waar ik mezelf voor kan in schrijven? Woningen of appartementen?

Jolanda (dinsdag 27 augustus 2019)

Gezocht sociale 2 kamer appartement in de waalsprong of Lent.

Redactie Waalsprong (woensdag 28 augustus 2019)

Beste Jolanda, je kunt het kijken op www.entree.nu voor het actuele woningaanbod. Talis gaat in Woenderskamp verschillende appartementen realiseren, voor meer informatie: https://tinyurl.com/y3evx6fx. Wil je op de hoogte blijven de ontwikkelingen in de Waalsprong, meld je dan aan voor die nieuwsbrief via: www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven.

Daryl Then (zaterdag 11 januari 2020)

Geachte Heer/Mevr, Ik woon momenteel met mijn vriendin bij een vriend in Lent. Nu moeten wij er zo spoedig mogelijk uit ivm trouwplannen van mijn vriend. Ik moet in de Lent of Oosterhout blijven wonen ivm met mijn werk. Ik heb een vaste aanstelling Qua werk. Mijn vriendin komt uit Rusland en ik sta garant voor haar. En zij werkt in de zorg. En heeft een verblijfsvergunning voor 5 jaar. Wij zouden het erg op prijs stellen als u ons op korte termijn zou kunnen helpen. Wij zijn een rustig en net stel. Maar wellicht kunnen wij in één persoonlijk gesprek het een en ander toelichten? Ik hoor zo spoedig mogelijk van u. In afwachting van uw antwoord, Met vriendelijke groet, Daryl Then Mobnr 0634072314

Redactie Waalsprong (maandag 13 januari 2020)

Beste Daryl Then, helaas kunnen wij u niet helpen met het zoeken van een woning. Als u op zoek bent naar een sociale huurwoning kunt u zich het beste inschrijven bij Entree (www.entree.nu). Als u op zoek bent naar een vrije-sector huurwoning of een koopwoning kunt u het beste contact opnemen met ons Wooninformatiecentrum Waalsprong (www.waalsprong.nl/contact), zij hebben een overzicht met het aanbod. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media