LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Scooter en wooncheque voor prijswinnaars

Donderdag 23 Juni 2011 | reacties 0
uitreikingws

In mei ging deze vernieuwde website over de Waalsprong de lucht in. De lancering ging gepaard met een grote media-actie en een prijsvraag. Deelnemers maakten kans op één van de twee fantastische prijzen: een elektrische scooter ter waarde van € 2.200,- of een wooncheque van Wals’ Emotional Living van € 2.000,-. Op dinsdag 21 juni werden de prijzen uitgereikt aan winnaars Herdy Hurulean uit Nijmegen en Annet Wiltink uit Valburg.

 

De prijsvraag
De actie draaide om het feit dat de Waalsprong dichterbij ligt dan menigeen in Nijmegen denkt. Het is slechts enkele minuten van het centrum van Nijmegen naar bekende ontmoetingsplekken in de nieuwe wijken van de Waalsprong. Deelnemers aan de prijsvraag beantwoordden vragen als ‘Hoeveel minuten rijd je per scooter van het centrum van Nijmegen naar Oosterhout’. Het juiste antwoord is 13 minuten. Op de vraag ‘Hoeveel bankstellen passen er tussen het centrum en Lent’ was het antwoord van 1952 bankstellen het juiste. De prijswinnaars werden getrokken door notaris M. de Wit uit Nijmegen. Via de site en het schriftelijke antwoordformulier kwamen enkele honderden inzendingen binnen. Een groot aantal van de deelnemers wist óf was er achter gekomen dat de afstand tussen de binnenstad en het nieuwste stadsdeel van Nijmegen wel meevalt. De Waalsprong is dichterbij dan je denkt!

 

De winnaars
De 21-jarige Annet Wiltink uit Valburg is de gelukkige winnares van de elektrische E-tropolis scooter ter waarde van € 2.200,-. Haar ouders namen de prijs in ontvangst, omdat Annet zelf op vakantie is. De heer Wiltink had er moeite mee te geloven dat zijn dochter de prijs gewonnen had. ‘Ik heb zelf onlangs een scooter aangeschaft, het is een fijn ding. Ik ben veel sneller op mijn werk dan met de auto. Fantastisch dat mijn dochter een scooter gewonnen heeft. Jammer dat ze er zelf niet bij kan zijn om hem in ontvangst te nemen!’
De wooncheque ter waarde van € 2.000,- werd door directeur Ben van Duin van Wals’ Emotional Living overhandigd aan de dochter van de heer Herdy Hurulean uit Nijmegen. ‘Mijn ouders zijn heel blij met de wooncheque. Tweeduizend euro is een aanzienlijk bedrag! Ik ben heel benieuwd wat ze gaan uitzoeken bij Wals’ Wonen, en ik hoop dat ik er ook nog een stem in heb!’

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media