LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Rondleiding Ruimte voor de Waal (dijkverlegging)

Woensdag 29 Januari 2014 | reacties 0
maandelijkse-rondleidingen

Nieuwsgierig naar de aanleg van de nevengeul en alle werkzaamheden die daarbij horen? Kom dan naar de maandelijkse rondleiding in Lent. 


In het bouwinformatiecentrum krijgt u eerst een korte uitleg van het project Ruimte voor de Waal. Daarna wandelt u onder begeleiding door het gebied, en krijgt u onderweg een goed beeld van het werk . We betreden overigens het bouwterrein niet.
 

Programma
Het programma van ongeveer twee uur start om 10.00u aan Griftdijk Zuid 1 in Lent (hoek Oosterhoutsedijk vlakbij onderdoorgang Waalbrug). Uw auto of fiets kunt u parkeren op het terrein. Deze gratis rondleiding is elke laatste zaterdag van de maand, de de eerstvolgende is op zaterdag 22 februari.

Er kunnen maximaal 20 personen per keer mee, vol=vol. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan vooraf

  • via e-mail: nijmegenomarmtdewaal@nijmegen.nl
  • of bij het informatiecentrum Nijmegen omarmt de Waal, Waalkade 100,  tel: 06 11 70 07 33. Geopend woensdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur.

Ruimte voor de Waal volgen?

Op de website www.ruimtevoordewaal.nl zijn de planning, actuele informatie en
bouwfoto’s vinden en kunt u zich opgeven voor de digitale nieuwsbrief. Ook kunt u Ruimte voor de Waal volgen via Facebook en Twitter (@rvdwnijmegen) of de app Lentslide downloaden.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media