LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Retailpark bij Ressen

Dinsdag 26 Juni 2012 | reacties 1
previewtvdh20120626-003

Een retailpark met woon- en vrijetijdswinkels vormt in de toekomst mogelijk de nieuwe entree van Nijmegen. Dat is de uitkomst van een markttoets naar de invulling voor het nog te ontwikkelen bedrijventerrein aan de Prins Mauritssingel.

 

Vlakbij de Ovatonde ligt op een zichtlocatie aan de Prins Mauritssingel bij Ressen vrije ruimte voor bedrijvigheid. Het terrein ligt vlakbij de Landschapszone (binnenkort De Waaijer), een recreatiegebied met plassen waar mogelijk een megabioscoop wordt gerealiseerd. De gemeente heeft een extern onderzoek laten uitvoeren naar geschikte invulling hiervan. Uit deze markttoets komt de ontwikkeling van een retailpark naar voren rond het thema ‘in en om het huis’. Het gaat om grote winkels voor meubels, elektronica en witgoed, doe-het-zelf-, sport- en spel- en huishoudelijke artikelen. Een ‘traditionele’ woonboulevard is niet de bedoeling. Ook winkels voor kleding en dagelijkse boodschappen zijn op het retailpark volgens de markttoets niet wenselijk, omdat ze te sterk concurreren met de binnenstad en kleinere winkelcentra.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jos willems (vrijdag 02 november 2012)

Nee alsjeblieft, geen retailpark, cq bedrijventerrein, cq woonboulevard. wat het onderzoek ook uitgewezen heeft, het is geschreven naar de wens van de opdrachtgever en dus een leugen. er is geen ruimte voor nog meer winkels in stadsregio nijmegen-arnhem. 1. zie de leegstand en verschraling van het aanbod in de binnenstad van nijmegen 2. zie de verpauperde meubelboulevard van nijmegen 3. zie het lelijke winkelzooitje bij elden 4. zie de leegstand en de achteruitgang in de winkelcentra in de buitenwijken Wie gaat er nu nog voor z'n plezier winkelen bij 2 t/m 4? daar kom je toch alleen omdat het moet, anders niet. meer concurrentie is niet wenselijk, steek je geld liever in revitalisering van bovenstaande!!!!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media