LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Dijkzone: ambitieuze kavelkopers gezocht

Donderdag 3 November 2022 | reacties 0
dijkzone-kavels-luchtfoto

De gemeente Nijmegen is voornemens 21 vrije kavels te gaan verkopen in het gebied tussen de spoordijk en het fort Oud-Lent in de Waalsprong. Hiervoor zoeken wij gegadigden die de uitdaging aan willen gaan om op deze bijzondere locatie bijzondere woningen te bouwen. Kernthema’s zijn groen en landschappelijk, open en transparant, architectonische samenhang.

 

Het gaat om een prachtige locatie die gelegen is in een groene omgeving, nabij de uiterwaarden en de Spiegelwaal. Op korte afstand ligt Hof van Holland, het nieuwe centrumgebied van de Waalsprong met uiteenlopende voorzieningen, zoals supermarkten, horeca, sport, bibliotheek etcetera.

 

Meer informatie is te vinden op de speciale kavels en vastgoed website.

 

Informatieavond

Voor geïnteresseerden organiseren we eind november een informatieavond. Daarvoor moet u zich aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. Aanmelden kan door uiterlijk 9 november een mail te sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl, onder vermelding van 'Dijkzone'.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media