LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project De Bongerd in het Nijland in verkoop

Donderdag 25 Februari 2016 | reacties 0
plaatje-margaretha

Het nieuwbouwplan De Bongerd realiseert in Oosterhout vier vrijstaande woningen. De woningen die worden gebouwd in de kruidenstraat in Het Nijland zijn comfortabel en energiezuinig.
 

De Kruidenstraat is een autoluwe straat in een groene wijk die inmiddels bijna is afgerond. Dit betreft dan ook een van de laatste bouwmogelijkheden in het Nijland.Speeltentjes

Deze week is de locatie in nog herkenbaarder gemaakt! Onder het motto "autoluw geeft speelruimte" zijn een aantal speeltentjes geplaatst op de locatie. Per kavel is er een bord geplaatst en langs de doorgaande weg een bord met het totaalplan. Ook de informatie op Funda is uitgebreid met een filmpje, interieurs en 360 graden plaatjes.

 

Eigen wensenDe Bongerd

De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, de kavel zijn royaal van 405 tot 660 m3. Standaard worden de woningen geleverd met dubbele tuindeuren naar de zij- en achtertuin. Natuurlijk is het mogelijk om de woning aan de eigen wensen aan te passen. Er is veel ruimte voor inspraak over indeling, uitbreiding en afwerking.

 

Interesse?

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen of neem vrijblijvend contact op met Jan Oosterhout Ontwikkeling.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media