LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Praat mee over zorg en welzijn in de Waalsprong

Dinsdag 3 September 2013 | reacties 0
poster

Er gaat veel veranderen op het gebied van zorg en welzijn in Nijmegen, ook in de Waalsprong.  Bij dit soort veranderingen is het goed om stil te staan bij de manier waarop wij in Nijmegen Noord willen samenleven. Noorderstroom nodigt u uit om daarover mee te praten.


Noorderstroom
Noorderstroom is een groep actieve bewoners van Nijmegen Noord die regelmatig bij elkaar komt. De groep gaat in overleg met de gemeente zorg en welzijn in Nijmegen Noord een nieuwe vorm geven.


Meepraten
Noorderstroom vraagt om uw mening over zorg en welzijn in de wijk. Bijvoorbeeld: hoe willen we dat onze kinderen in de wijk opgroeien en hoe willen wij hier oud worden? Wat verwachten we van gemeente en zorginstellingen? En welke zaken regelen we liever zelf, samen met elkaar? Noorderstroom is een netwerk van en voor de wijk. Een netwerk dat staat voor buurtkracht, zelfstandigheid, ondernemerschap en verbinding.


Welkom
Heb jij een mening over het zorgaanbod in de wijk? Lever je graag een bijdrage aan een mooiere wijk? Kom ook naar één van de bijeenkomsten! U bent welkom op 12 september in De Klif, Pijlpuntstraat 1 te Nijmegen of op 19 september in het Citadelcollege, Griftdijk Noord 9a te Lent. Vanaf 19.00 uur is de zaal open, aanvang om 19.30 uur.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media