LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Portero Lent: presentatie nieuw bouwplan Woonbeurs Nijmegen

Donderdag 9 Oktober 2014 | reacties 0
portero-app-def

Het plan Portero ontleent haar naam aan het Spaanse woord voor poort. Heel toepasselijk, want de twee blokken aan weerszijden van Spanjestraat markeren de entree naar de Spaanse wijk in Lent.


Aan de rotonde zullen twee torens verrijzen met drie appartementen. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, toilet, badkamer, slaapkamer, balkon en binnen- en buitenberging. Vanuit de appartementen is er ruim zicht over de Vrouwe Udasingel. De appartementen op de tweede verdieping hebben een extra grote verdiepingshoogte van 3,0 m.

 

Langs de Spanjestraat worden per zijde zes rijwoningen gerealiseerd. De ruime eengezinswoningen bieden een woonkamer en open keuken op de begane grond, drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een middels vast trap bereikbare zolder met diverse gebruiksmogelijkheden. Door de verschillende gevelindeling en soorten baksteen zijn de individuele woningen duidelijk herkenbaar en heeft iedere woning zijn eigen karakter. Enkele woning zijn standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 m en alle woningen zijn optioneel met 1,20 m uit te breiden. De woningen zijn standaard voorzien van wandclosets, tegelwerk op de badkamer tot plafondhoogte en een keuken met apparatuur. Vanzelfsprekend kan deze naar eigen keuze worden aangepast of uitgebreid.

 

De bebouwing wordt aan de zijde van de Castiliëstraat beëindigd met een markante kopwoning. Deze heeft een uitbouw aan de kopgevel, waarmee extra ruimte en daglicht in de woning toetreedt.

 

Aan de achterzijde van de woningen ligt een trottoir en parkeerplaatsen. Hierdoor kan de auto dichtbij worden geparkeerd, terwijl tegelijkertijd de afstand tot de achterliggende bebouwing groot is. De woningen zijn standaard voorzien van een stenen tuinmuur en een stalen poort. Hiermee geeft de achtertuin privacy en veiligheid.

 

Presentatie tijdens Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober

Dit project wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober in Thermion in Lent. De verkoopprijzen appartementen zijn vanaf € 120.000 v.o.n. De eengezinswoningen zijn vanaf € 175.000 v.o.n.
De start van de bouw is nog dit jaar gepland, in december 2014 (er is geen voorverkoopeis).

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media