LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pink Floyd-concert in Thermion

Een live tribute to Pink Floyd

Woensdag 28 Januari 2015 | reacties 0
absolutely-floydposter

Op zaterdag 7 februari aanstaande geeft Absolutely Floyd een speciaal akoestisch mini-optreden in  Thermion in Lent. Het optreden is een gezamenlijk initiatief van Absolutely Floyd en Thermion.

 

The Wall is het legendarische album van de Engelse band Pink Floyd waarin het letterlijk afbreken van een muur centraal staat. Het academisch gezondheidscentrum Thermion in Lent is daar actief mee bezig: door de intensieve samenwerking tussen de diverse (zorg)partners worden belemmerende schotten in de zorg weggenomen. Absolutely Floyd grijpt de gelegenheid aan haar ‘grote concert’ op 14 februari a.s. in Theater De Lindenberg te promoten.


De samenwerking vloeit voort uit publiciteitsacties van Absolutely Floyd in de Pink Floydstraat en de woonbuurt met straten die vernoemd zijn naar Engelse rockbands. AF Acoustic, het akoestische zusje van Absolutely Floyd, speelt unplugged-versies van Floyd klassiekers en Floyd-songs die niet tijdens het concert in de Lindenberg worden vertolkt. Het optreden van Absolutely Floyd zal voor jong en oud sowieso een feest van herkenning zijn.

 

Verloting van prijzen
Absolutely Floyd en Thermion verloten op 7 februari leuke prijzen, waaronder vrijkaarten voor het concert op 14 februari.   Het concert in Thermion (Thermionpark 7 te Lent) is op 7 februari begint om 12:00 uur, de entree is gratis.
Kijk voor meer informatie op www.absolutelyfloyd.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media