LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Oplevering Opgewekt Wonen in Grote Boel

Dinsdag 17 Mei 2016 | reacties 0
img4284

De woningen van Opgewekt Wonen zijn opgeleverd na een bouwperiode van nog geen half jaar. De nieuwe bewoners kregen vorige en afgelopen week  hun sleutel en kunnen aan de slag om hun eigen woondroom te realiseren.  De Waalsprong wenst de nieuwe bewoners veel klus- en woonplezier!

 

Heijmans realiseerde met project Opgewekt Wonen 17 energieneutrale woningen in Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout. Ze zijn prachtig gelegen aan een plein en aan een brink. In de Pleinwoningen woon je direct aan een autoluwe plein in de wijk. In de Brinkwoningen kijk je uit op de centrale brink, met volop speelruimte voor de deur.

 

De woningen zijn energieneutraal ontworpen. Dat betekent zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, stadsverwarming, slimme technologie om elektriciteitsverbruik te besparen en HR++ glas. Slim voor het milieu en voor de woonlasten.

 

Wonen in Grote Boel
De nieuwste woonbuurt Grote Boel bij Oosterhout is volop in Ontwikkeling. Dit jaar worden er 150 woningen gebouwd. Als de wijk volledig gerealiseerd is, over 5 tot 6 jaar, zullen er zo’n 850 woningen staan. Wonen in Grote Boel betekent genieten van een groene en waterrijke omgeving. Door de autoluwe straten is de wijk rustig en kindvriendelijk en met alle voorzieningen in de buurt.


Wilt u ook wonen in Grote Boel?  Er zijn momenteel diverse projecten in ontwikkeling. Kijk voor het actuele aanbod in onze woningzoeker op de site. Of meld u aan voor de nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van nieuwe projecten in Grote Boel en in de Waalsprong.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media