LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Opening kunstroute Hof van HolLandArt 23 september

Donderdag 14 September 2017 | reacties 0
logohof-van-hollandart

Op zaterdag 23 september wordt 'Hof van HolLandArt' geopend. In het toekomstig ontwikkelingsgebied Hof van Holland vormen diverse kunstwerken samen een kunstroute.

 

Bijzondere kunstobjecten in het landschap vertellen bewoners, recreanten en passanten het verhaal over de geschiedenis, de verwachte transformatie en de toekomstige ontwikkelingen van het gebied.

 

opening kunstroute

 

Tijdens de opening zal kunstenaar Bram Kuypers met 'Atlas' een performance uitvoeren, die tevens zal leiden tot installatie van zijn kunstwerk.

 

Atlas van Bram Kuypers

Uitgangspunt voor het project Atlas was de vraag of een graafmachine zichzelf zou kunnen begraven. De kunstenaar heeft een certificaat gehaald en een graafmachine gekocht, om tijdens de opening van de kunstroute de begrafenis van deze machine uit te voeren. Het resultaat is een werk dat hier aanwezig blijft totdat het plaats moet maken voor nieuwe bebouwing. Ondertussen zal het restant van de graafmachine langzaam vergaan, gevormd door de passerende tijd. Uiteindelijk wordt er bij verwijdering van het werk weer gebruik gemaakt van andere graafmachines om Atlas op te graven.

 

Programma

15.00 uur - Ontvangst en welkom

15.10 uur - Openingshandeling door Wethouder Bert Velthuis

15.15 uur - Perrformance ‘Atlas’ van Bram Kuypers (gedurende het hele programma)

15.25 uur - Voorstellen kunstwerken Hof van HolLandArt

15.40 uur - Kunstroute wandelen, performance van Bram Kuypers

 

De locatie van de opening is op de hoek Zaligestraat / Graaf Alardsingel. De opening is voor iedereen vrij toegankelijk. U bent van harte welkom!

 

locatie opening kunstroute

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media