LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open inloopavond voor woningbouw Grote Boel en Eiland van Laauwik

Donderdag 28 Mei 2015 | reacties 0
17610-heijmans-nijmegen-grote-boel-cam-3-72-dpi

Op donderdag 4 juni en 11 juni vindt een open inloopavond plaats in het Wooninformatiecentrum Waalsprong voor woningbouwprojecten in Grote Boel (Oosterhout) en het Eiland van Laauwik (Lent). De avond worden georganiseerd door Hans Janssen Garantiemakelaars en draait om projecten die zij in verkoop hebben. Op deze avonden kunt u uitgebreide informatie ontvangen over nog beschikbare woningen. Ook vertellen de makelaars u meer over de veranderingen van de Nationale Hypotheek Garantie die per 1 juli worden doorgevoerd.

 

Grote Boel
Op 4 juni is de avond gewijd aan de projecten in Grote Boel. U vindt alle informatie over de projecten:
•         Opgewekt Wonen van Heijmans
•         Grote Boel van AM
•         De Griffel van Van Grunsven Ontwikkeling

 

Grote Boel is een uitbreiding van de wijk Oosterhout. Er komen in totaal 850 woningen. De eerste woningbouw is er onlangs gestart en zal snel gevolgd worden door andere projecten.
De sfeer van de wijk laat zich het best kenmerken als die van een tuindorp, is heel waterrijk en heeft een groot fiets- en kindvriendelijk karakter. Als tuindorp anno 2015 heeft Grote Boel een landelijk karakter met gevarieerde woningen, veel openbaar groen, speelplekken, goede voorzieningen en volop recreatiemogelijkheden in de omgeving. En natuurlijk is de binnenstad van Nijmegen dichtbij!

 

Eiland van Laauwik
Op 11 juni draait het in het Wooninformatiecentrum om de projecten op het eiland van Laauwik.
 

•      Parkwonen van Trebbe
•      Nieuw Lent III van Trebbe
•      De Watersingel van Trebbe
•      Eiland van Laauwik fase I en II  van Jansen Bouwontwikkeling en Zondag Ontwikkeling

 

Wonen aan het park, wonen aan het water? Het kan beide op het eiland van Laauwik. Het plan ligt direct aan de Lentse Plas, is omgeven door een singel en biedt aan de buitenzijde unieke locaties voor wonen met tuinen tot in het water. Met natuurlijk een lekker terras waar je optimaal van het water kunt genieten. Het ruime park biedt de andere kant van optimaal woongenot: wonen met zicht op een groene, natuurlijke omgeving, waar het lekker spelen en vertoeven is. Deze nieuwbouwlocatie midden tussen de nieuwe wijken Visveld en Laauwik is met recht een bijzondere woonlocatie.

 

3D-beleving Parkwonen
Tijdens de informatieavond op 11 juni heeft u een unieke mogelijkheid om de Parkwoningen van Trebbe alvast van binnen te bekijken: maak eens een digitale wandeling door uw toekomstige woning met behulp van een speciale oculusbril.  Een bijzondere 3D-beleving van uw toekomstige woning!

 

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Per 1 juli wijzigen de voorwaarden voor het aangaan van een hypotheek met NHG. Op dit datum wordt de bovengrens voor een nieuwe hypothecaire lening met Nationale Hypotheek Garantie verlaagd van € 265.000 naar € 245.000. Dat betekent dat de koopsom, inclusief meerwerk en rente tijdens de bouw, maximaal € 231.132 mag bedragen; tot 1 juli is dit bedrag gemaximeerd op € 250.000. Dit kan voor u een afweging zijn om nog voor 1 juli tot aankoop van een nieuwe woning over te gaan. Laat u op 4 en 11 juni alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Wooninformatiecentrum Waalsprong
Beide avonden worden georganiseerd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Lent, gevestigd in Thermion aan Thermionpark 7. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media