LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dagen in Grote Boel

Maandag 18 Januari 2016 | reacties 0
afbeelding-open-dagen-grote-boel

Ook in 2016 zijn er weer volop Open Dagen gepland op nieuwbouwlocatie Grote Boel in Oosterhout. Op de oneven zaterdagen openen zowel projectontwikkelaar Heijmans als Reuvers de deuren.

 

De eerste open dag is gepland op 23 januari van 10.30 tot 12.00 uur. De projecten van Reuvers vindt u in het verkoopinformatiecentrum (rode bouwkeet) op de projectlocatie nabij de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel in Nijmegen. De bouwlocatie van Heijmans vindt u daar ook in de buurt. Vanaf dezelfde rotonde volgt u de bouwweg het gebied in. De gele bouwkeet van Heijmans ziet u vanzelf aan uw rechterhand. U kunt beide locaties bezoeken om zo een goede indruk te krijgen van de diverse projecten in Grote Boel.
 

Opgewekt wonenOpgewekt wonen
Ontwikkelaar Heijmans bouwt met project Opgewekt wonen 17 energieneutrale woningen in Grote Boel. De werkzaamheden zijn pas gestart en de oplevering van deze woningen is al in april 2016. Kijk voor meer informatie op de site van Opgewekt wonen.

 

Ons Parkzicht, Ons Uitzicht en Ons Landzicht
Op een prachtige locatie in de Grote Boel worden drie projecten gerealiseerd door Reuvers Bouw & Ontwikkeling.

 

Ons Uitzicht _ Groots Ons Parkzicht Ons Landzicht

 

  • Project Ons Uitzicht omvat 29 bijzondere rij- en hoekwoningen, allen met een gegarandeerd blijvend vrij uitzicht op water en groen. 
  • Project Ons Parkzicht heeft rij- en hoekwoningen in diverse types. De woningen in Parkzicht liggen aan weerzijdes van het groen. 
  • Project Ons Landzicht bouwt 33 woningen aan de Noordzijde van Grote Boel. De woningen hebben altijd water en groen direct om de hoek. 

 

Kom naar de open dagen en laat je informeren en inspireren!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media